Guliašas – puikus pasirinkimas, kai nenorima kaisti kelių puodų. Vieno puodo patiekalai – patys geriausi. Išvirusį guliašą gardinkite marinuotais kelmučiais ir petražolėmis.
laurų lapai
5 straipsnių
Jautienos troškinys – ne tas patiekalas, kurį būtų galima pagaminti prabėgomis. Reikia lukterėti, kol mėsa išsitroškins. Patiekite jautienos troškinį su mėgiamu garnyru.
Čenakai – pats geriausias patiekalas! Sotu, skanu be galo, o darbo – minimaliai. O dar puikiau, kad šitaip nepervargstant galima paruošti pietus nors ir visam būriui. Baigiant kepti čenakus galite pagardinti grietinės šaukšteliu.
Guliašo mėgėjams jo niekada nebus per daug. Na o šis receptas – dar turtingesnio, dar sotesnio pateikalo, kuriame dera ne tik mėsa, bet ir buovės, ir kopūstai. Toks guliašas ir sotus, ir šildantis.
Sandrija Čapkauskienė: stebuklingi lapeliai, apie kurių naudą ir galią mūsų organizmui dažnai užmirštame (136)
Laurų lapai (Lauraceae, Cinnamomum tamala) yra amžinai žaliuojantis daugiametis krūmas, priklausantis lauramedinių agalų (Lauraceae) šeimai. Laurų lapai naudojami jau 1000 metų kaip vienas pagrindinių komponentų maistui pagardinti, tačiau jie taip pat yra ir eterinių aliejų sudedamoji dalis bei naud...