Jei pagaminsite tokį spurgų šimtakojį, neabejotinai sulauksite daug džiaugsmo ir šypsenų. Ir ne tik iš vaikų. O svarbiausia, kad paruošite šį spurgų šimtakojį be galo paprastai ir greita.
ledinukai
11 straipsnių
Vengrijos menininkas Gergely Dudás – tikras maskuotės meistras, kurio kūriniai internete jau sukėlė ne vieną audrą. Savo darbuose jis siūlo žmonėms rasti pandą tarp sniego senių, kortelę tarp dovanų maišelių ar širdelę tarp dramblių.
Užsukus į Kėdainių centrinę turgavietę akys raibsta nuo įvairiausių gėlių: dėmesį patraukia nuostabiosios surfinijos, viliote vilioja pelargonijų spalvingumas, čia apstu įvairiaspalvių petunijų, ledinukų, gvazdikėlių.
Jeigu jums kada teko gėrėtis Druskininkų Karolio Dineikos sveikatingumo parko gėlynais, tai tikriausiai bus įdomu sužinoti, iš kur visos tos žydinčios grožybės atkeliauja į kurortą.
Ar žinojote, kad visame pasaulyje dievinama „Nutella“ buvo sukurta ne iš gero gyvenimo? O kaip atsirado saldainiai ant pagaliukų? Tinklaraštininkė, receptų kūrėja Tori Avey pateikia įdomių istorinių faktų apie maistą.
Šie studentai pagamino spalvotų ledinukų iš užteršto vandens Taivane. Jie siekia atkreipti dėmesį į vandens užterštumą ir į skirtumą tarp gražios išvaizdos ir nešvaraus turinio.
Viena iš mūsų šalyje kilusių unikalių idėjų sudomino kaimyninę Rusiją – mergina iš nedidelio kaimo prie Uralo pasisavino ir nukopijavo visą lietuviškų „TUTU Spot“ ledinukų koncepciją. Identiška yra tiek produkcija – nuo karamelinių ledinukų iki ledinukuose sustingusių arbatžolių šaukštelių, tiek pat...
Tikrieji žiemos burtai: linksmieji baubukai-ledinukai. Kaip vos už kelis eurus galima nustebinti savo vaikus ir sukurti šventiškai smagią atmosferą? Prireiks: fantazijos ir ledinukų.
Kauno rajone, Akademijoje, Gerdas Ptašnikas įkūrė smulkų verslą, kurio gaminami saldainiai pradžiugina tiek mažo, tiek didelio kasdienybę.
Pamirškite viską, ką iki šiol žinojote apie valgio ruošimą! Alfas, Ali ir Martynas ateina griauti virtuvės mitų į Jūsų namus. Vaikinai nori įrodytI, kad virtuvėje svarbiausias – kūrybiškumas. Kulinarinė laida trys kartus per savaitę (pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį) tik per DELFI.TV! Pirmadi...