Filmuodamas savo kulinarinę laidą virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas laidos svečius pakviečia į aklas degustacijas, kuriose pasikliaujama tik savo skonio receptoriais. Svečiams užrišamos akys ir duodama ragauti įvairių skonių patiekalų ir produktų, o šie savo ruožtu turi atspėti, kas buvo pate...
lietuviškas patiekalas
3 straipsnių
Cepelinai nėra lietuviškas patiekalas, bulvės ir kiauliena yra sovietmečio palikimas, kuris buvo suformuotas okupacijos metais. Dzūkiška banda, kraujinė sriuba, keptos kiaulienos smegenėlės, arkliena, kaplūnas (kastruotas gaidys), pularda (sterilizuota višta) – tokius tradicinius Lietuvos patiekalus...
Didžkukuliai, dažniau vadinami cepelinais, veikiausiai pats populiariausias lietuviškas patiekalas.