Siūlome pasigaminti sveikesnę naminę kebabo versiją. Vietoje neaiškios kilmės mėsos dedame sultingą, minkštutėlę ir skonio pilną vištieną. Vietoje kopūsto – gardžios salotos, pomidorai, marinuoti agurkai. Vietoje riebaus majonezo padažo – česnaku ir krapais gardintas graikiškas jogurtas.
Liuliakebabas
4 straipsnių
Kavinę šalia autostrados įkūręs armėnas Lietuvą vadina savo namais: esu dėkingas už išgelbėtą gyvybę (4)
34-erių Aršakas Sargsyanas jau daugiau kaip dvidešimt metų gyvena Lietuvoje. Čia baigė mokyklą, sukūrė šeimą ir verslą. Ir nors atvykus į svečią šalį nebuvo paprasta adaptuotis, dabar jaunas vyras puikiai kalba lietuviškai, džiaugiasi savo gyvenimu čia ir teigia, jog yra dėkingas Lietuvai už išgelbė...
Vasarą norisi kuo daugiau laiko praleisti gamtoje, gaminti lauke ir mėgautis ant žarijų keptais patiekalais. Jei tradiciniai grilio valgiai pabodo – išbandykite vištienos liuliakebabą. Maisto ekspertas dalijasi gudrybėmis, kaip lengvai ir greitai jį pasigaminti patiems.
Vasarą norisi kuo daugiau laiko praleisti gamtoje, gaminti lauke ir mėgautis ant žarijų keptais patiekalais. Jei ir šį savaitgalį svarstote užkurti kepsninę, tačiau tradiciniai grilio valgiai pabodo – išbandykite vištienos liuliakebabą. Maisto ekspertas dalijasi gudrybėmis, kaip lengvai ir greitai j...