M4gstantieji lietuvišką virtuvę nėra abejingi cepelinams. Gaminame su mėsa, grybais, o šįkart – su varške. Patiekite cepelinus su grietine ar spirgučių padažu.
mairūnai
46 straipsnių
Kažin ar atsirastų kas nors, kuris atsisakytų kibinų. Net jei nevalgote mėsos, galima jų pasigaminti su varške. Tokį kibinų receptą šiandien ir paruošėme.
Čili troškinio laikas – kai vėsu. Kai trūksta saulės ir šilumos, norisi karštį sukeliančio maisto. Toks ir yra čili troškinys. Valgykite užkąsdami tortilija ar skrebučiais su česnaku.
Ne tik krapai – dietologė primena, kokių vertingų žalumynų turime ir kaip juos galima paruošti žiemai (1)
Jei pietų šalyse prieskoninės žolelės itin svarbus patiekalų komponentas, tai lietuviai jų naudoja mažiau – krapais pabarsto bulves, baziliko lapeliais papuošia vieno kąsnio sumuštinius ar salotas, bet į kasdienį mitybos racioną įtraukti vengia. Pasak sveikatai palankios mitybos konsultantės, gydyto...
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi čekiškų kotletų receptu.
Svarbiausia išsirinkti jaunas cukinijas, kurių odelė minkšta, o sėklos dar nesubrendusios ir labai mažos.