Atšalus orams tampa sunku apsiginti nuo peršalimo ligų – jos sumaišo visus planus, o nespėjus pasveikti jau prikimba kitas virusas. Didelę įtaką imuninei sistemai daro ir pasirinktas meniu. Ekspertai pataria, ką valgyti šaltuoju metų laiku, kad ne tik nereikėtų dažnai sirgti, bet ir būtume kupini en...
Maisto ekspertė
3 straipsnių
Valgomos gėlės – viena karščiausių kulinarijos tendencijų, tačiau gėlės maiste naudojamos jau nuo antikos laikų. Vėliau jos atrado vietą Europos dvarų virtuvėse – manoma, kad Anglijos karalienė Elžbieta I-oji dar XVI a. mėgaudavosi cukruotais gėlių žiedlapiais, o XIX a. pabaigoje aristokratų virtuvė...
Artėjant savaitgaliui, skubame į gamtą, o laikas gamtoje neatsiejamas nuo gardžių ant kepsninės kepamų patiekalų. Nors neginčijamais vasaros grilio čempionais galime laikyti šašlykus, vis dažniau kepsninėse čirška įvairiausi veganiški produktai, egzotinės jūros gėrybės bei skirtingų rūšių sūriai.