Išmintingi pirkėjai visada ieško patarimų, kaip sumažinti išlaidas maistui ir išmesti kuo mažiau produktų. Dauguma jų susiję ne su kuo kitu, o su sumaniu maisto produktų atsargų laikymu. Išmokę tinkamai laikyti produktus, galėsite apsipirkinėti rečiau, įsigyti daugiau ir netgi sutaupyti.
maisto produktų
6 straipsnių
Aš dažnai jaučiuosi kaip nėščia. Kartais pilvas išsipučia taip, kad atrodo susprogsiu tiesiog viduryje gatvės. Diskomfortas labai didelis, tačiau daug žmonių su juo susiduria. Kokių maisto produktų atsisakyti, kad šios bėdos neliktų?
Mokslininkai nustatė, kad špinatai dėl jų sudėtyje esančios aminorūgšties tirozino gali pagreitinti sėdinčiojo už vairo reakciją, rašo „directpress.ru“.
Kalbant apie tinkamą maisto produktų laikymą, yra nemažai įpročių, kurių žmonės laikosi net nesusimąstydami. Kur laikote duoną – šaldytuve, šaldiklyje ar duoninėje? O kaip su pomidorais – juos reikėtų dėti į šaldytuvą ar laikyti tiesiog ant virtuvės stalo, klausia huffingtonpost.com.
Jeigu ieškote jaunystės šaltinio, nustokite dairytis į medicininius preparatus ir atidžiau pažvelkite į savo maisto produktų asortimentą. Produktai, kuriuos vartojame, daro įtaką visam mūsų kūnui, įskaitant svorį, širdies darbą ir gyvenimo trukmę.
Jau kuris laikas kepu duoną, nes taip ne tik skaniau, bet ir pigiau: galiu ir grūdus pasirinkit, žinau, kokie ingridientai įeina į sudėtį, o ir raukytis nereikia mokant 5 litus už kelias riekes.