Mikrobangų krosnelė – labai patogus pagalbininkas norint dar kartą pašildyti anksčiau paruoštą maistą. Tačiau toli gražu ne visus produktus ir patiekalus verta joje šildyti, mat kai kurie taip ne tik netenka savo naudingųjų savybių, bet ir tampa pavojingi, rašo anews.com.
maisto šildymas
3 straipsnių
Kaip ir daugelis genialių išradimų, mikrobangų krosnelė atsirado atsitiktinai. Eksperimentuodamas su magnetu inžinierius Percy‘is Spenceris pastebėjo, kad kišenėje buvęs šokoladas ištirpo. Jis sugalvojo panaudoti prietaiso gebėjimą kaitinti produktus ir užpatentavo mikrobangų krosnelę. Pirmą buitinę...
Ar pašildyti likučiai niekada nebūna tokie skanūs kaip anądien ragautas patiekalas? Turbūt tai susiję su netinkamu maisto šildymu. Atsisakykite mikrobangų krosnelės ir susipažinkite su štai šiais prieš kurį laiką pagaminto maisto pašildymo būdais, padėsiančiais išsaugoti jų nuostabų skonį, rašo yaho...