Užsimanę balandėlių žinome, kad virtuvėje teks šiek tiek užtrukti. Tačiau jau vien pagalvojus apie gardų patiekalą, ima rinktis seilės. Šįkart siūlome balandėlius gaminti kitaip – kepti juos orkaitėje.
malta mėsa
29 straipsnių
Kai namuose yra maltos mėsos, pietums ar vakarienei sulauksite ypač gardaus ir nenusibodusio patiekalo. O kad tai tiesa, liudija 11 maisto tinklaraščio „Maisto mėgėja“ kūrėjos Kristinos Naturjevienės parinktų receptų su malta mėsa: mėsos ir kopūstų apkepas, kepsneliai su svogūnais ir sūriu, laivelia...
Siūlome išbandyti tradicinį graikų apkepą, savotišką lazanijos alternatyvą, puikiai tinkančią tiems, kurie ieško skanių ir sočių pietų ar vakarienės recepto.
Sunku suskaičiuoti, kiek kartų čeburekai kilo į populiarumo aukštumas, o paskui vėl skaudžiai krisdavo žemyn ir tapdavo bene labiausiai pajuokiamu užkandžiu. Tad šį kartą naminio maisto entuziastas Tadas Ustinavičius pasiraitojo rankoves ir užsibrėžė tikslą iškepti tokius čeburekus, jog ir pats Andr...
Skanus karštas apkepas nuostabiai tinka pietums arba vakarienei. Kartu su dideliu dubeniu šviežių salotų šiuo apkepu pasisotins visa šeima.
Paprasti bulvių sukučiai su mėsa puikiai tinka užkandžiui.
Ką apie įdarytas paprikas galima pasakyti? Skanu, gražu, greita ir paprasta. Kažkodėl jų užsimanau, kai ima šalti.