Šį čiabatos skrebutį su mangų salsa pagaminti itin paprasta, o taip skanu, kad tikrai norėsite tai patirti. Patiekalas suteiks tikrą malonumą, nes jame susilieja kone visi skoniai – saldumas, rūgštumas, aitrumas, sūrumas, kartumas. Čiabatos skrebutį ruoškite tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
mangas
9 straipsnių
Mangų ir karamelės pyrago skonių derme nustebinsite savo draugus ir artimuosius. Metodas Tarte Tatin kilęs iš Prancūzijos, kai tortas kepamas aukštyn kojom. Klasikiniai variantai yra su kriaušėmis ar obuoliais, šis labiau egzotiškas – mangų ir karamelės pyragas.
Bananų ir mangų kokteilis – ne tik gaivus, bet ir maistingas. Užtruksite vos porą minučių. Bananų ir mangų kokteilį papuoškite mėtos lapeliais.
Italų šefas, televizijos laidos „Gardu Gardu“ vedėjas Gian Luca Demarco siūlo idėją Kūčių stalui – užkandį su silke, mangu ir kepintomis daržovėmis.
Griliaus sezonas dar tik įsibėgėja, o tradiciniai šašlykai jau atsibodo? Ne problema, nes ant griliaus galima kepti viską. Lašišos ir mango iešmeliai – nuostabus variantas, jei norisi kažko kitokio ir egzotiško. Lašiša ir medus yra geriausi draugai, o čili dribsniai suteiks netikėtą aštrumą. Marinav...
To neturi net vokiečiai: į Lietuvą skraidinamus brangius vaisius miestiečiai graibste išgraibsto (476)
Mangai, kurie prieš dvi dienas dar augo Peru, šiandien iš autobuso parduodami vieno prekybos centro aikštelėje ir prie jų driekiasi lietuvaičių, pasiryžusių už vaisių dėžutę sumokėti 40 eurų. Tai ne fantastika, o tiesiog kelių jaunų žmonių verslas, kurį jie per keletą metų išplėtė visuose didžiuosiu...