Jei norite obuolių pyrago greitai, gaminkite pagal šį receptą. Paruošite per 5 minutes ir galėsite šauti į orkaitę. Tai ne tik greitai pagaminamas, bet ir labai skanus obuolių pyragas su manais.
manų kruopos
115 straipsnių
Desertui kviečiame išsikepti varškės pyragą. Tai puikus biskvito ir varškės derinys. Varškės pyragas skanus ir vienas, tačiau labai gardu su aviečių ir ledų padažu.
Šitaip paruošti lašišos kroketai gali būti valgomi ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip užkandis. Iš išorės traškūs, o viduje minkšti – šie žuvies gabaliukai abejingų nepalieka. Lašišos kroketai gardūs ir karšti, ir atvėsę.
Vienas universaliausių patiekalų – varškės apkepas. Tinka ir pietums, ir vakarienei. Ir valgo varkės apkepą tiek mažas, tiek didelis.
Vienas iš populiariausių varškės patiekalų – varškės apkepas su manų kruopomis. Jį paruošti taip paprasta ir lengva, kad užtruksite mažiau nei 10 minučių. Patiekite varškės apkepą su vaisiais, grietine ar uogiene.
Taip, kotletus galime kepti ne tik iš mėsos, tačiau ir iš kruopų, daržovių ar grybų. Skoniu nė kiek nenusileidžia mėsiškiems. Kotletus patiekite su bulvių koše ar grikiais.
Mėsos kukulius su sūriu ruoškite pietums ar vakarienei. Tik nepamažinkite porcijos. Glazūruoti minkštos sultingos mėsos kukulaičiai neabejotinai jums patiks.
Dažnam lietuviui bulviniai blynai – vienas gardžiausių bulvinių patiekalų. Valgomi visaip – kam skaniau su grietine, o kam – su uogiene. Bet kokiu atveju, bulviniai blynai – tikras malonumas.
Varškėtukai – puikus išsigelbėjimas, kai reikia greitai paruošti pietus. Ypač tai aktualu prasidėjus mokslo metams. O dar smagiau, kad minkšti ir purūs kepti varškėčiai daugelio vaikų valgomi apetitu nesiskundžiant.
Vištienos kotletukus patogu gaminti šeimai, nes juois noriai valgys ir vaikai, ir suaugusieji. Šie kotletai – su ypatingu įdaru. Patiekite vištienos kotletus su šviežių daržovių garnyru.
Ieškantiems lengvo patiekalo siūlome išsikepti varškės apkepą. Toks minkštas ir purus, kad, atrodys, valgote geriausiame restorane. Varškės apkepą valgykite su grietine ar natūraliu jogurtu.
Varškės apkepas su ananasais – dar vienas receptas, kokį verta įsiminti. Minkštas ir purus, o jau aromatas – dieviškas. Iškepusį varškės apkepą su ananasais papuoškite mėtų lapeliais.
Varškės apkepas – purus it debesėlis. Galima sakyti, kad šis patiekalas – du viename, kai gaunate ir pagrindinį valgį, ir desertą. Iškepusį varškės apkepą apibarstykite cukraus milteliais.
Jei neturite daug laiko pietų gamybai, išsikepkite pomidorų picą. Patogu tuo, kad ji skani ir tik iškepta, ir atvėsusi. Iškepusią picą supjaustykite ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Varškės apkepas su spanguolėmis – purus, lengvas ir labai aromatingas. Patiekalas paruošiamas itin greitai ir pašaunamas į orkaitę. Tereikia apsišravuokite kantrybe belaukiant, kol varškės apkepas su spanguolėmis iškeps.
Daugeliui varškėčiai – patiekalas pusryčiams ar vakarienei. Dažnas šiam patiekalui nėra abejingas, be to, tai puikus baltymų šaltinis. Valgykite varškėčius su mėgstama uogiene, grietine ar tiesiog apibarstytus cukraus pudra.
Vienas universaliausių patiekalų – varškės apkepas. Tinka ir pietums, ir vakarienei. Ir valgo varškės apkepą tiek mažas, tiek didelis.
Varškės apkepą galima valgyti ryte, perpiet ir vakarienei. Ir jį ne veltui mėgsta tiek dideli, tiek maži – purus, drėgnas ir lengvas varškės apkepas nepalieka abejingų.
Daugeliui varškėčiai – vaikystę menantis patiekalas. Ir nors vieniems patinka valgant varškėčius jausti varškę, kitiems ji tinka labiau sutrinta, faktas vienas – dažnas šiam patiekalui nėra abejingas.