marinuoti svogūnai

4 straipsnių

Vienas populiariausių garnyrų prie grilio patiekalų, prie mėsos kepsnių – marinuoti svogūnai. Juos mėgsta net tie, kam nepatinka žalių svogūnų aštrumas ir aitrumas.

Traškūs marinuoti svogūnai – taip paruoštas garnyras šaldytuve išsilaikys visą vasarą

Marinuoti raudonieji svogūnai – valgysite jau po pusvalandžio

Marinuoti raudonieji svogūnai – nepamainomi grilio sezono metu

Greitai marinuoti svogūnai – ilgai laukti nereikės

Aštrūs, marinuoti svogūnai – tik 20 minučių

2 būdai, kaip marinuoti svogūnus, – rinkitės švelnų ar pikantišką skonį

5 marinuotos ir traškios daržovės prie šašlykų – kai kurias valgysite jau po pusvalandžio

Julija Poderienė

Visi sako ir visi žino, kad žuvį valgyti labai sveika. Bet taip pat panaši dalis žmonių sako, kad Lietuvoje šviežia žuvis yra sunkiai prieinama, o jei prieinama, tai brangi. Kitaip tariant, žuvis – išrinktųjų malonumas ir ant atitinkamo pajamų lygmens neužsitikrinančių asmenų stalo ji gali būti toki...

2017.04.29 19:00