Įprasti svogūnai daugelį priverčia lieti ašaras, tačiau marinuoti svogūnai, priešingai – jie nepalieka abejingų. Puikiai derantys prie įvairių grilio patiekalų, marinuoti svogūnai kartu yra ir vienas greičiausiai paruošiamų garnyrų, tačiau ir jų receptuose slypi ne viena paslaptis.
marinuoti svogūnai
4 straipsnių

Vienas populiariausių garnyrų prie grilio patiekalų, prie mėsos kepsnių – marinuoti svogūnai. Juos mėgsta net tie, kam nepatinka žalių svogūnų aštrumas ir aitrumas.
Traškūs marinuoti svogūnai – taip paruoštas garnyras šaldytuve išsilaikys visą vasarą
Marinuoti raudonieji svogūnai – valgysite jau po pusvalandžio
Marinuoti raudonieji svogūnai – nepamainomi grilio sezono metu
Greitai marinuoti svogūnai – ilgai laukti nereikės
Aštrūs, marinuoti svogūnai – tik 20 minučių
2 būdai, kaip marinuoti svogūnus, – rinkitės švelnų ar pikantišką skonį
5 marinuotos ir traškios daržovės prie šašlykų – kai kurias valgysite jau po pusvalandžio
Ruošiatės vakarėliui, iškylai ar filmų vakarui, – gaminkite takus su krevetėmis. Nuostabaus skonio gaivus užkandis yra tai, ko jums reikia. Takai su krevetėmis puikiai tinka ir šventiniam stalui.
Lengviausias, bet ne prasčiausias pasirinkimas prie mėgstamų patiekalų: marinuoti mėlynieji svogūnai (6)
Marinuoti svogūnai skaniausi tuomet, kai yra labai plonai supjaustyti. Galite svogūną pjaustyti ne tik šiaudeliais, bet ir griežinėliais – kaip labiau patinka. Patiekite su savo mėgstamiausiais patiekalais!
Visi sako ir visi žino, kad žuvį valgyti labai sveika. Bet taip pat panaši dalis žmonių sako, kad Lietuvoje šviežia žuvis yra sunkiai prieinama, o jei prieinama, tai brangi. Kitaip tariant, žuvis – išrinktųjų malonumas ir ant atitinkamo pajamų lygmens neužsitikrinančių asmenų stalo ji gali būti toki...