Martynas Praškevičius

40 straipsnių

Toma Miknevičienė

Ketvirtadienio vakarą pirmą kartą prestižinėmis „Michelin“ žvaigždutėmis buvo apdovanoti Lietuvos restoranai. Pripažinimą pelnė net keturi restoranai: „Demo“, „Nineteen18“, „Džiaugsmas“, „Pas Mus“. Delfi Maistas buvo pirmieji, kurie lankėsi vėliau net dukart geriausiu šalies restoranu pripažintame „...

Specialių apdovanojimų metų „Pirklių klube“ šįvakar įvyko projekto „30 geriausių restoranų“ atomazga ir paskelbti penki geriausi Lietuvos restoranai. Pirmoji vieta antrus metus iš eilės atiteko šefo Martyno Praškevičiaus vietinės virtuvės restoranui „Džiaugsmas“.

Urtė Mikelevičiūtė

Vienas geriausių Lietuvos restoranų „Stebuklai“ (2016 metais jis buvo pripažintas nr.1 „Lietuvos geriausiųjų restoranų“ rinkimuose) socialiniuose tinkluose paskelbė, jog nuo šiol jis bus atviras uždariems renginiams, kas mėnesį šefas Martynas Praškevičius pristatys po naują patiekalą, o prie naujos ...

Senjorų dalis visuomenėje auga: sulaukę 65 metų ir vyresnio amžiaus žmonės Lietuvoje sudaro apie penktadalį gyventojų. Nors galimybių save realizuoti senjorams daugėja, toli gražu ne kiekvienas vyresnio amžiaus žmogus jaučia pakankamą artimųjų dėmesį, turi stiprią sveikatą ir gali gyventi normalų, a...

Vasarą nuosavus daržus ar sodus turintieji džiaugiasi pirmaisiais užaugusiais vaisiais ir daržovėmis, tačiau netrukus gausus derlius gali tapti tikru galvos skausmu. Dietologė Jūratė Dobrovolskienė ir restoranų „Džiaugsmas“ bei „Stebuklai“ virtuvės šefas Martynas Praškevičius atskleidė keletą gudryb...