Plikyti pyragaičiai – turbūt sutiks kiekvienas – ypatingai malonus desertas. O jei dar su maskarponės sūrio įdaru! Jei norite, plikytų pyragaičių viršų apšlakstykite ištirpintu juodu šokoladu.
maskarponė
17 straipsnių
Vaflių tešlos receptų yra ne vienas ir ne trys. Šis receptas – mielinės tešlos. Išsisaugokite šį vaflių tešlos receptą – neabejotinai kepsite ne kartą.
Kruasanai su maskarpone ir apelsinais tiks daugeliui žinomai situacijai, kai norisi „kažko tokio“. Sviestinis kruasanas, minkštas kremas ir vaisiai sukuria ypatingą desertą. Šiais kruasanais sužavėsite visus.
Lengvas, purus, švelnaus skonio – toks desertas yra tiramisu. Patogus gaminti, nes nereikia kepti. Tik reikės apsišarvuoti kantrybe, kol tiramisu šaldytuve pabus kelias valandas.
Jei dar nekepėte pyrago, neabejotinai tai dar darysite. Nes pyragų dieną be jų – nevalia. Na o įvairiems skoniams parinkau visokių receptų. Vieno net nereikės kepti. Tekste rasite šių pyragų receptus: varškės pyrago su kondensuotu pienu, morkų pyrago su graikiniais riešutais, prancūziško obuolių pyr...
Trumpai apie šį tortą – skonis – 10 balų, išvaizda tiek pat! Jei atvirai, galutinis rezultatas nustebino mane pačią. Išėjo ne tik nuostabiai gražus, bet ir labai gardus tortas. Tokį, kad ir į parodą neškis. Ne tik dėl vaizdo, bet ir dėl skonio. Šiaip šį tortą pagaminti yra visai nesunku. Jokie biskv...
Aš ir mano šeima nesame išprotėję dėl šokolado, jo gali ir nebūti. Bet kai šį tortą pamačiau instagrame, tai iškart pasakiau sau: pabandom?
Braškinis tiramisu – tai tikrų tikriausias vasaros desertas. Ypatingai braškių sezono metu. Gaivus, lengvas, ne per saldus ir toks skanus. Tai tradicinis tiramisu, tik braškių skonio.
Šis itališkas desertas mylimas ne tik italų, bet ir turistų. Be to, jis turi savo garbei skirtą dieną, pabuvojo kosmose ir Holivudo filmuose. Taip, tai legendinis tiramisù. Pasigaminkite jį šv. Valentino dienos proga.
Trys karaliai – šventinio laikotarpio užbaigimas, tad kodėl ir šią dieną nepasilepinus prabangiu ir spalvingu tortu, paskanintu šviežiomis spanguolėmis bei maskarponės ir graikiško jogurto pertepimu.
Turbūt kiekvienas lietuvis yra girdėjęs liaupsių, dedikuotų italų virtuvei. Šios šalies maisto ruošimo tradicijos turi labai gilias šaknis, todėl italų virtuvė puikiai žinoma visame pasaulyje, o tradiciniai Italijos patiekalai yra tokie, kuriuos paragavus – sunku užmiršti. Todėl apie maskarponės ska...
Šio deserto pavadinti ledais gal ir nereikėtų, tai labiau šaldytas desertas. Tokie dubenyse gaminami apversti šaldyti desertai angliškai vadinami bombe. Dažniausiai jie būna ne tik skonio, bet ir tikros kalorijų bombos.
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco savaitgaliui siūlo pasigaminti pomidorų padaže troškintas triušio kojeles. Jo kolega Ali Gadžijevas kaip visuomet kviečia pasimėgauti desertu – šį kartą rūgštoko skonio maskarponės kremo desertu su damų piršteliais bei citrinos želė.
Eklerų su grietinėlės kremu skonis tikriausiai žinomas visiems, būtent jį pajusite ir paragavę šį tortą. Jis greitai paruošiamas, tik svarbiausia tortą pagaminti dieną prieš tiekimą. O plikytus pyragėlius galite keptis patys, bet galite naudoti ir pirktinius.
Nuodėmės - jos tokios saldžios ir gundančios. Pavyzdžiui, puikiai suprantame, kad nuostabaus skonio tortas turi krūvą kalorijų, tačiau negalime jam atsispirti ir atsiduodame tai pagundai.
„Virtuvės mitų griovėjai" - pirmasis Lietuvoje kulinarinis projektas. Alfas, Ali ir Martynas - trys mieli donkichotai, stebinantys visą Lietuvą savo kūrybiškai kulinariniais sprendimais. Šioje laidoje Martynas gamins užtepėlę, kuria galėsite pavaišinti į vakarėlį susirinkusius draugus. Patiekalui pa...