melasa

11 straipsnių

Donatas Greičiūnas

KABLYS.lt pristato žūklės tinklaraštininką ir entuziastingą žveją Donatą. Šį kartą Donatas su KABLYS.lt skaitytojais dalijasi įspūdžiais iš naktinės žūklės Nemune ir nepakartojamais foto kadrais bei pasakojimu, kaip jam pavyko sugauti net 6 rūšių žuvų.

Lukas Miknevičius

Ilgai nebetruks, kol vanduo sušils pakankamai, kad būtų galima pradėti nacionalinių Lietuvos žuvų – auksašonių lynų – žūklės sezoną. Šiandien jums pristatome jauką, kuris pagaminamas labai paprastai ir nebrangiai, o lynus vilioja lyg saldainiai vaikus.

Be jokių prabangių ingredientų iškepsite tiesiog skanų, burnoje tirpstantį imbierinį pyragą. Saldumo jam suteikia rudasis cukrus ir melasa, o pagaminti užtrunka visai neilgai. Galite patiekti su šviežiai plakta grietinėle, bet puikiai tinka valgyti ir tik su stikline šalto pieno.