Argentinoje, Buenos Airėse, surengtą mėsos kepimo grilyje čempionatą „Federal Grill Master Championship“ galima vadinti bet kurio mėsos mėgėjo svajonių išsipildymu. Penktąjį kartą rengiamų varžybų metu šalies grilio meistrai susirinko sostinėje, kad išsiaiškintų, kuris iš jų yra geriausias. Jiems te...
mėsos kepimas
6 straipsnių
Lietuvoje gyvenantis armėnas atskleidė, kodėl lietuviams nepavyksta iškepti šašlykų taip skaniai kaip jam (266)
Išgirdus apie neprilygstamu skoniu garsėjančius armėniškus šašlykus nevalingai ima kauptis seilės. Kiek kartų teko valgyti būtent armėnų gamintus šašlykus – niekada neteko nusivilti, todėl natūraliai kildavo klausimas, ką tokio armėnai daro, kad jiems taip tobulai pavyksta paruošti mėsą ant žarijų, ...
Kai prieš tris dešimtmečius atkūrinėjome laisvę, turėjome gerą supratimą, kaip mes gyvensime, kai viskas bus gerai. Kiekvienam, kas nori, po namą ir (arba) sodybą. Kaip Švedijoje. Kiekvienai šeimai – po du automobilius. Kaip Vokietijoje. Parduotuvės didelės ir pilnos visko, kaip Amerikoje. Ir dar ka...
Atšilus orams, vis daugiau miestiečių traukia į gamtą ir mėgaujasi tik ką ant grotelių ar iešmų iškepta mėsa. Tačiau norint, kad mėsos skonis priverstų laižytis pirštus, prieš tai reikia atlikti keletą labai svarbių darbų – pasirūpinti mėsos marinatu ir tinkamai paruošti ją kepimui.