Daugelis daržovių yra natūraliai saldaus skonio, todėl puikiai tinka ir desertų gamyboje. Šis veganiškas pyragas su riešutais ne tik skanus, bet ir palankesnis tiems, kurie stengiasi valgyti sveikiau, tačiau ypatingai mėgsta saldumynus. Desertams puikiai tinka morkos, moliūgai, saldžiosios bulvės, c...
Migdolų riešutai
7 straipsnių
Šalta sriuba „Ajo Blanco“ – nespėsite net sureaguoti, o sriuba jau bus lėkštėje. Gardi ir labai gaivinanti. Šaltą sriubą „Ajo Blanco“ patiekdami apšlakstykite aliejumi.
Puikios, sveikos ir gaivios špinatų ir žirnelių salotos su braškėmis. Visiškai vasaros skoniui! Patiekdami špinatų ir žirnelių salotas su braškėmis užpilkite padažu ir užberkite riešutus.
Jei manote, kad nemėgstate kalafiorų, paruoškite keptų kalafiorų su terijakio padažu. Pikantiško skonio daržoves galite valgyti vienas ar kaip garnyrą. Keptus kalafiorus su terijakio padažu patiekite užbėrę riešutų.
Dietologas įvardino, kokiame augaliniame maiste daugiausia baltymų, geležies, kalcio ir vitamino B12 (1)
Kai kalba pakrypsta apie vegetarizmą ir veganizmą, išsiskiria dvi barikadų pusės: vieni mojuoja vištos kulšele, kiti – salieru. Užverda kova bandant atsakyti į klausimą: ar galima išgyventi atsisakant gyvulinės kilmės maisto produktų?
Rekomenduojame išbandyti interneto platybėse atrastą receptą, kurį papildėme keliais savo mėgstamais ingredientais ir gavome nerealų rezultatą. Beje, jei jums netinka pieno produktai, šis pyragas skirtas būtent jums.