moliūgų sriuba

22 straipsnių

Moliūgų sriubos verta pasigaminti ne ik dėl jos aksominės tekstūros ir švelnaus skonio. Ši oranžinė daržovė savyje talpina daugybę vitaminų ir mineralų, kurių taip reikia sklandžiam įvairių organų darbui ir apsaugai nuo ligų. Patiekite moliūgų sriubą pabarstę skrudintomis migdolų drožlėmis.

Nežinote, kur panaudoti moliūgą? Alfas atskleis, kaip iš jo pagaminti gardžią sriubą, kurios neatsisakys nė vienas. ½ vidutinio kalafioro 1 vidutinio sviestinio moliūgo 3–4 vidutinių morkų 2 vidutinių svogūnų 3–4 skiltelių česnako 1 šakelės rozmarino 1 šakelės čiobrelio 2–3 šaukštų rapsų ir kanapių ...

LRT TELEVIZIJOS laida „Beatos virtuvė“, LRT.lt

Moliūgas ir bulvė – rudens daržovių karalius ir karalienė, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Beatos virtuvė“ sako Beata Nicholson. Šį rudenį ji rekomenduoja pasigaminti net du moliūgų sriubos variantus. Vienas, kuriame vos keli produktai, labai patiks vaikams, o kitas, įkvėptas Azijos virtuvės, patiks aštrau...