Savaitgalį Druskininkai klegėjo iki paryčių. Prie Druskininkų kurorto šventės renginių prisijungė tarptautinis grilio ir barbekiu čempionatas „Geros valios 2018“ taurei laimėti. Čempionato aikštelėje druskininkiečiai ir miesto svečiai galėjo stebėti grilio meistrų išmonę, pasmalsauti apie kepsnines,...
Nerijus Ižganaitis
3 straipsnių
Grilio gerbėjai ant grotelių kepa įvairiausius patiekalus – nuo mėsos, žuvies iki daržovių, vaisių ar net desertų. Mėgstantiems pasinerti į kulinarinius eksperimentus tai yra ir puikus laiko praleidimo būdas, tačiau grilių renkasi ir tie, kurie jokiems eksperimentams neturi laiko – tiesiog nori grei...
Visuomenės sveikatos instituto duomenimis, lietuviams ne itin rūpi mityba bei jų sveikata – vos 21,3 proc. šalies gyventojų rinkdamiesi maistą galvoja apie jo naudą organizmui.