Šiandien tinklaraščio „Maisto mėgėja“ autorė Kristina Naturjevienė dalijasi receptais, kurie dar niekada nieko nenuvylė. Pagal juos paruošti patiekalai patinka ne tik šeimos nariams, bet ir tinklaraščio kūrėjos sekėjams. Kviečiu išmėginti ir jus. Tekste yra šių patiekalų receptai: sultinga ir minkšt...
nugarinė
6 straipsnių
Kiaulienos nugarinė – viena populiariausių mėsos dalių, iš kurios galima pagaminti daugybę skanių patiekalų. Šios mėsos – kokybiškos ir šviežios – visuomet rasite „Norfos“ parduotuvėse, ji gardi, o svarbiausia, greitai ir nesudėtingai paruošiama.
Šie kiaulienos kepsneliai skanūs vieni ar tik su salotomis ir šviežiomis daržovėmis.
IKI Kalėdų stalas. Kaip atrodo profesionalios kulinarės Kalėdų stalas: nuo tradicinių virtinukų ar čatnio iki vegetariškų patiekalų (25)
Atrodytų, kam kitam, jei ne profesionaliai šefei, gali būti itin lengva planuoti savo Kalėdų stalą. IKI vyriausioji kulinarė, Panevėžio kulinarijos centro vadovė Vilma Juodkazienė tik nusijuokia: „Klystate. Kalėdinį stalą paruošti šeimai, kurios sudėtyje visi gurmanai, o dar su skirtingais mitybos į...
Kaip išsikepti skanų, minkštą, sultingą kepsnį – klausimas, kylantis ne vienam mėsos mėgėjui. Tikra virtuvės pažiba gali tapti jautienos nugarinės kepsnys su kaulu, dar vadinamas T-bone. Tai vienas gardžiausių ir kokybiškiausių kepsnių, kurių gaminimo subtilybes turi žinoti kiekvienas mėsėdis.
Restorano „Steak House Helios“ vyr. virėja Honorata Lyndo keletą savaičių stažavosi Helsinkio restorane „Palace Gourmet“, kur mokėsi Šiaurės šalių virtuvės paslapčių. Kulinarijos virtuozė nusprendė pasidalinti įgyta patirtimi ir parodyti DELFI.TV žiūrovams kaip yra gaminamas vienas populiariausių pa...