pagardas

8 straipsnių

Roma Macijauskaitė

Vidurvasarį, kai aplink viskas auga, dera ir kvepia, taip norisi nors kažkiek to gėrio išlaikyti iki žiemos. Tad prasideda maisto atsargų ruošimas žiemai. Šiaulietė maisto tinklaraščio „Raudona Virtuvė“ kūrėja Skirmantė Sirevičienė dalijasi gardaus krapų pagardo receptu ir visus ragina būti išrading...

2022.07.19 18:21

Iš agrastų galima virti ne tik saldžias uogienes ar juos naudoti pyragams kepti. Tai labai universalios, o svarbiausia – sveikatai itin naudingos uogos. Šį kartą siūlome pabandyti agrastus marinuoti arba pasigaminti iš jų pagardus, kurie puikiai tinka prie žuvies ar mėsos patiekalų.

2017.08.01 14:47
Artūras Piulskis

Su sušiais yra vienas niuansas. Iš pažiūros lengvai pagaminami sušiai neįgudusiems gali tapti nemenku iššūkiu: ryžius išvirti iki tinkamo lipnumo, teisingai suderinti ingredientus bei juos tvirtai įvynioti į jūros dumblių lakštus. Tačiau yra sprendimas. Jį sugalvojo sušių autoriai ir jų specialistai...

2013.12.28 11:34