Vidurvasarį, kai aplink viskas auga, dera ir kvepia, taip norisi nors kažkiek to gėrio išlaikyti iki žiemos. Tad prasideda maisto atsargų ruošimas žiemai. Šiaulietė maisto tinklaraščio „Raudona Virtuvė“ kūrėja Skirmantė Sirevičienė dalijasi gardaus krapų pagardo receptu ir visus ragina būti išrading...
pagardas
8 straipsnių
Avižinė košė garuoja ant daugelio pusryčių stalo. Kaip ją padaryti dar gardesne?
Sukate galvą, kuo nustebinti svečius? Metas išbandyti sūrių lentą, kuriai neatsispirs nė vienas (23)
Ar prie vyno, ar prie vyro, ar prie draugų, ar prie šeimos narių visuomet tiks puiki sūrių lenta. Tai ne tik viena gražiausių stalo puošmenų per bet kokią šventę ar pasisėdėjimą, bet ir puikus užkandžio variantas – juk turite galimybę įtikti kiekvieno skoniui.
Beata Nicholson siūlo pluoštą ne tik kulinarinių idėjų: nešvarias grindis išsiplausite orams subjurus (62)
Visi žinome – vasara pralėks labai greitai, toks jau jos būdas, tad šįkart su žurnalo „Beatos virtuvė“ kūrybine komanda pasiryžome rasti būdų, kaip visų mūsų mylimą vasarą bent šiek tiek pristabdyti, kaip ją pajausti ir išgyventi taip, kad rugsėjo mėnesį netektų gailėtis kažko nepadarius. Juk nuo ši...
Dažnai girdžiu klausimą, kuo pakeisti riebų majonezą, kad būtų skanu, bet sveika. Pasirinkimas yra – tai avokadas.
Konservuotos daržovių mišrainės – paprasta, greita ir labai labai gardu! Šie pagardai puikiai tiks prie mėsos, ryžių ar makaronų.
Iš agrastų galima virti ne tik saldžias uogienes ar juos naudoti pyragams kepti. Tai labai universalios, o svarbiausia – sveikatai itin naudingos uogos. Šį kartą siūlome pabandyti agrastus marinuoti arba pasigaminti iš jų pagardus, kurie puikiai tinka prie žuvies ar mėsos patiekalų.
Su sušiais yra vienas niuansas. Iš pažiūros lengvai pagaminami sušiai neįgudusiems gali tapti nemenku iššūkiu: ryžius išvirti iki tinkamo lipnumo, teisingai suderinti ingredientus bei juos tvirtai įvynioti į jūros dumblių lakštus. Tačiau yra sprendimas. Jį sugalvojo sušių autoriai ir jų specialistai...