Tirpstantis burnoje, tai – apie panakotą. Ją drąsiai galima vadinti dievišku desertu. Šįkart kviečiame pasigaminti panakotą su mangais.
panakota
8 straipsnių
Lapkritį Vilniuje vykusiame Vyno ir desertų derinių čempionate antrąją vietą su somelje Simonu Laukaičiu laimėjęs italas virtuvės šefas Matteo Covacci buvo apdovanotas ir už Vilnių geriausiai atspindintį desertą. Lazdyno riešutų kremas, šaltalankiai ir įspūdingų raštų deginta karamelė – šiuos skoniu...
Panakota – dieviško skonio desertas. Atskiruose indeliuose ruošiama panakota gali būti dekoruojama uogomis, jų ar vaisių tyre.
Kreminė, tirpstanti burnoje, švelniai saldi, su trintomis uogomis ar bet kokiais kitais priedais – panakota vienas tų dangiškų desertų, kelių ingredientų stebuklų, kurie vainikuoja bet kuriuos pietus. O ją paruošti taip paprasta, kad gebės net ir vaikai. Jei ieškote idėjos šį sekmadienį minimai Moti...
Atvėsę orai primena, kad turime stiprinti organizmą, o tai padaryti padeda visavertė mityba. Puikus sprendimas – lengvai pagaminami patiekalai, pagardinti imbieru. Kaip prieskonis itin vertinamas imbieras suteikia išskirtinio skonio, tačiau verta prisiminti, kad šis šakniavaisis suteikia daug naudos...
Pažintis su itališkais desertais daugeliui, ko gero, apsiriboja tik tiramisu. Tačiau šalis, garsėjanti lazdyno ir pistacijų riešutais, sūriu ir šokoladu, konditerius įkvėpė sukurti ne vieną klasika tapusį desertą. Prekybos tinklo „Iki“ maisto ekspertė Vilma Juodkazienė pateikia tris mažiau žinomus, ...
Kai norisi kažko skanaus ir saldaus, skonių ieškotojas Alfas Ivanauskas siūlo išeitį – nuostabiai skanų desertą, kuris garantuotai primins pavasarį. Žiūrime, įsidėmime ir gaminame.
Pirmadienis nesaldus ir šaltokas? Skonių ieškotojas Alfas siūlo išeitį – nuostabiai skanų desertą, kuris garantuotai primins pavasarį! Žiūrime, įsidėmime ir gaminame! Reikės: 6 g želatinos 50 ml vandens 250 ml SANTA MARIA kokosų pieno (24 proc. riebumo) 1–2 šaukštų cukraus sirupo 1–2 pasiflorų Gamin...