Skanūs ir 100 procentų augalinės kilmės paplotėliai, kuriuose nėra glitimo. Lengvai ir greitai pagaminami. Tradiciniai Indijos ir Pakistano virtuvėse paplotėliai puikiai dera su įvairiais priedais: troškintomis ar šviežiomis daržovėmis, grybais, avokadų užtepėle, sūriu ar kt.
Paplotėliai
5 straipsnių
Šie traškūs paplotėliai labai primena Lietuvoje gaminamą skruzdėlyną, tik skruzdėlynui pagaminti reikia daugiau laiko, kadangi kiekvienas lakštas išmirkomas saldžiame sirupe ir paplotėliai kepami žymiai mažesni. Buñuelos paplotėliams taip pat galima paruošti saldų sirupą, tačiau kiekvieno paplotėlio...
Šie paplotėliai be galo skanūs. Gardinkite savo mėgstamiausiais prieskoniais ir tiekite prie sriubos ar troškinio. Nors skanu ir su puodeliu arbatos.
Katmandu – politinis ir kultūrinis Nepalo centras. Vienoje didžiausio Nepalo miesto užkandinėje, pavadintoje „Newarai“, galima rasti įvairių tradicinių šio krašto patiekalų, vienas jų – bara. Tai – lęšių paplotėlis.
Grikiai yra vienas iš vertingiausių maisto produktų, bet valgyti vien grikių košę greit atsibosta. Paįvairinimui pabandykite išsikepti šių grikių paplotėlių – pažadame, liksite maloniai nustebę.