parmezanas

11 straipsnių

Taip įdarytais grybais nustebinsite ne tik savo šeimyną, bet ir svečius. Garantuoju, kad visi prašys recepto. Paruošti šiam užkandžiui jums prireiks visai nedaug ingredientų, bet kartu šie ingredientai sukuria nuostabų skonį, dėl kurio vienas po kito, grybukai tiesiog ore išgaruos nuo stalo.

Edita Piulskienė

Italija turi daug kvapų. Vieniems ji kvepia picomis, kitiems vynu, man neretai Italija kvepia parmezanu. Įdomu tai, kad sūris skaičiuoja jau 9 amžių ir dar įdomiau – kad šiandien skanaujame tokio paties skonio sūrį, koks jis buvo XIII a.!

Vanda Vasiliauskaitė

Lankytis Šiaurės Italijoje ir nepamatyti, kaip gaminamas garsusis senas tradicijas turintis parmezano sūris, būtų neatleistina. Grupė ūkininkų, kurių daugumą sudarė Lietuvos ekologinių ūkių šeimininkai, mielai naudojosi proga ne tik susipažinti su gamyba, bet ir mėgavosi parmezano skoniu.