Žinoma aktorė Justė Zinkevičiūtė kartu su virtuvės šefu Ruslanu Bolgovu tapo laidos „Maisto kūrėjai“ vedėjais. Moteris džiaugiasi tokiais karjeros pokyčiais ir pasakoja, kokie patiekalai jai patinka labiausiai ir ką gaminant vis dar kyla iššūkių.
Paulius Balčiukynas
16 straipsnių
Kartu su vienu populiariausiu Lietuvos “YouTube” paskyros savininku Antanu Jakimavičium, bei fitneso atstovais Akvile Judzinskyte, Deividu Mackevičiumi, Paulius išbandė siaubo išgyvenimo žaidimą „Hangar“. Tai psichologinis žaidimas, suteikiantis dalyviams ypač aštrių pojūčių, kurie neabejotinai išmu...
Turbūt nieko negali būti geriau smaližiams už progą paragauti išskirtinai skanaus itališko deserto – „Tiramisu“. Šį kartą jį paruošėme priderinant prie Velykų nuotaikos, patalpindami kremą į šokoladinį kiaušinį. O kas smagu, kad šio deserto nereikia kepti, užtenka tiesiog kurį laiką palaikyti šaldyt...
„Smagiausios pramogos mieste" projekto autorius Paulius Balčiukynas kartu su socialinių medijų tinklaraštininkais išbando naujas pramogas ir savo patirtais įspūdžiais dalinasi su DELFI TV žiūrovais. Kartu su „Vilniaus Ryto" šokėja Sigita Belickaite ir „Atsidavę sportui“ įkūrėju Aurimu Šidiškiu, Paul...
„Smagiausios pramogos mieste" projekto autorius Paulius Balčiukynas kartu su socialinių medijų tinklaraštininkais išbando naujas pramogas ir savo patirtais įspūdžiais dalinasi su DELFI TV žiūrovais. Kartu su dainininke Monika Marija Paulauskaite ir „Žalgiris TV" vedėja Dalia Belickaite Paulius išban...
Dažnai mums visiems trūksta idėjų, ką valgyti pusryčiams, o kasdien valgomos avižinės košės ir virti kiaušiniai tikrai pabosta. Šioje vietoje gelbėja nauji, dar neišbandyti receptai, vienas iš mano šių metų atradimų pusryčiams – šakšuka su avinžirniais. Receptas kilęs iš Šiaurės Afrikos, ir dažniaus...
Videopamokėlė: parodė, kaip pasigaminti gaivų jogurtinį tortą su braškėmis, kurio nereikia kepti (2)
Kai į parduotuves atkeliauja braškės ir lauke pražysta „kačiukai“ – oficialu – jau pavasaris! Ta proga, šis tas pavasariškai lengvo bei gaivaus.
Artėjant moterų dienai, kilo mintis pasiūlyti toki receptą, kuriuo savo moterį galėtų nustebinti bet kuris vyras. Šį patiekalą pagamins ir tie, kuriems virtuvė nėra svetima, tačiau liko joje suktis visiškai nėra, ir tie, kuriems virtuvė – lyg kitas pasaulis.
(Ne)skanūs lietuvio nuotykiai Berlyne: teko valgyti skalbykloje, autobuse ir net pasakų namelyje (10)
Dažniausiai keliaudami kur nors pavalgyti galvojame tik apie maistą – kad jis būtų skanus, patraukliai pateiktas ir, žinoma, dar ir neištuštintų kišenių. Tačiau realybėje dažniausiai restoranus prisimename tik tada, kai, be šių išvardintų komponentų, jie išsiskiria ir unikalia aplinka bei maloniu pe...
Vietų, kur nukeliauti puodelio kavos, Vilniuje tikrai labai daug, tačiau kaip ir visa didžioji masė, ilgai nesirinkę dažniausiai užsukame į populiariuosius kavos tinklus: „Caffeine“, „Vero Cafe“, „Caif Café“, „Huracán Coffee“. Perkame kavą iš ten net tada, kai skundžiamės, kad kainos dažnai neatitin...
Palygino Lietuvos ir pasaulinius kavos tinklus: pamatęs kainas suabejodavau, ar tikrai tos kavos ir noriu (59)
Dar visai neseniai lyginau Lietuvos kavos tinklų desertus ir viename jų radau skaniausią sūrio pyragą, kokį tik kada buvau ragavęs. Apie tai galite paskaityti ČIA. Po šiuo straipsniu dauguma skaitytojų komentavo, anot jų, per dideles kainas, rašė, kad jos – kaip iš kitos planetos ir kad paprastam va...
Lietuviai labai mėgsta blynus, tą galima matyti ir pagal restoranus, kurie vos ne kas antras turi jų savo siūlomuose meniu. Tačiau yra šalis, kurioje žmonės tiesiog pakvaišę dėl blynų giminaičių – vaflių. Žinoma, kalbu apie Belgiją. Pats turėjau savaitės viešnagę Briuselyje ir pamačiau, kad čia nė v...
Savo akimis pamatė, ką valgo europarlamentarai: nuo skaniausių desertų iki jautienos didkepsnių už pusę kainos (152)
Niekad nebūčiau patikėjęs, kad vieną dieną pateksiu ten, kur sprendžiami vieni svarbiausių Europos Sąjungos reikalų. Patekti į europarlamentarų būstinę gali tik čia dirbantys žmonės arba svečiai, kuriems išduodamas specialus leidimas kelioms dienoms. O kadangi jau kurį laiką domiuosi gastronomija, b...
Pastaraisiais metais vis dažniau galime išgirsti sąvoką „instagramiškas maistas“, kitaip tariant, estetiškai patrauklus. Šis terminas aktualus ne tik žmonėms, norintiems pavalgyti ir įamžinti savo maistą, kuriuo vėliau dalijamasi ir socialiniuose tinkluose, bet ir kavinėms, restoranams, užeigoms, no...
Turbūt nėra žmogaus, kuriam nepatiktų blyneliai, todėl šiuo metu kavinėse jų asortimentas išties labai platus. Nuo pateikiamų su mėsa ir salotomis iki pačių saldžiausių su nesibaigiančiais pagardais. Socialiniame tinkle „Instagram“ kiekvieną savaitę dalijuosi vis nauju blynelių receptu, taigi sekėja...
„Judėk!“ rubrikoje - vienas pirmųjų „Insanity" trenerių Lietuvoje Ignas Bakėjus. „Insanity“ - tai aukšto intensyvumo intervalinės treniruotės (High intensity interval training angl.).