Trečiadienio vakarą įvyko restorano „Prancūzai“ pirmojo gimtadienio šventė ir naujojo meniu pristatymas. Kaip pasakoja restorano šefas, prie šio meniu komanda dirbo ilgiausiai. Nuo šiol Vilniuje, Naujamiestyje įsikūręs restoranas siūlys populiariausius patiekalus su pavasarišku prieskoniu.
Paulius Janušas
5 straipsnių
Nuo seno laikomasi papročio, kad ant Kūčių stalo turi nugulti 12 patiekalų. Artėjant šventėms, turbūt dažnas susimąsto: o kokius patiekalus paruošti šiemet? Apie tai pagalvojo ir DELFI žurnalistas Arnas Mazėtis, iki švenčių ketinantis atrasti 12 unikalių receptų, galinčių tapti šventinio stalo pasid...
Prieš pat prasidedant šventiškiausiam metų mėnesiui, penktadienį, lapkričio 30 d. atgimstančiame Vilniaus stoties rajone ant geležinkelio bėgių įsižiebs alternatyvus Kalėdų miestelis, kviesiantis svečius mėgautis kokybišku gatvės maistu vintažiniuose traukinių vagonuose.
Tradicinės prancūzų virtuvės puošmena – patarška – namuose gali būti pagaminama be didelių pastangų. Netikite? Vilniuje įsikūrusio restorano „Prancūzai“ šefas Paulius Janušas atskleidžia vieną iš galimų paukštienos receptų. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pamaloninti skonio receptorius bes...
Ketvirtadienio pavakarę masiškame piknike prie Baltojo tilto vasarą kartu pasitiko daugiau nei 4 tūkst. vilniečių ir miesto svečių. Čia buvo pristatytos naujausios piknikų mados ir dalinti patarimai iškylų mėgėjams – šią vasarą karaliaus spalvoti ir sveiki pasirinkimai.