peletrūnai

25 straipsnių

Aliejuje troškinti svogūnai yra švelnūs ir saldoki, todėl patinka net ir tiems, kurie jų nemėgsta. Kad pyragas atrodytų dailiau, ant pagrindo pakaitomis dėkite raudonus ir geltonus svogūnus.

Puikus užkandis. Šaltas, deja, tampa nebeskaniu. Bet viską gelbėja greitas gaminimo laikas – galima tepti ir kepti kad ir visą vakarą. Labai dera su vynais, o įdarą papildžius fermentiniu sūriu – ir su alumi. Man asmeniškai skaniausi be sūrio ir tada, kai “kažko” norisi.

Midijos turi nuostabų skonį ir yra nebrangios, lyginant su austrėmis. Belgiškas alus suteikia puikų žemišką skonį. Rūkytas kumpis, česnakai ir šviežios prieskoninės žolės padės sukurti puikų užkandį jūsų svečiams. Jeigu prie taip paruoštų midijų pridėsite duonos ir žalių salotų, gausite užbaigtą pat...