Kviečiame pasimėgauti pievagrybių sriuba. Švelnaus skonio, aromatinga pievagrybių sriuba bus ne tik skani, bet ir soti.
pievagrybių sriuba
5 straipsnių
Pievagrybių sriuba – neabejotinai viena aromatingausių. O jei dar pagardinta pelėsiniu sūriu – visa skonių puokštė garantuota! Papuoškite pievagrybių sriubą svieste apkeptomis pievagrybių riekelėmis ir šalavijo šakele.
Nors baravykai su voveraitėmis Lietuvoje pačioj aukštumoj ir niekas karūnų jiems nuimti nežada, bet yra tokie grybai, kurie vis dar nepelnytai pamiršti ir palikti nuošalyje. Kas juos atranda, tikrai dažniau pradeda mėgautis ne tik dėl puikaus skonio ir galimų pasigaminti patiekalų galybės, bet ir dė...
Pievagrybių sriuba namuose paskleidžia tokį gardų aromatą, kad apetitas pakyla beregint. Įdomu tai, kad šiai sriubai pagaminti reikia vos kelių produktų. Gardinkite trintą pievagrybių sriubą aliejaus šlakeliu.
Pievagrybių sriuba – viena dažniausiai verdamų rudenį. Ir, kas svarbiausia – jai pagaminti nereikia daug ingredientų. O pabaigoje ant viršaus užbarstytas kietasis sūris suteiks pievagrybių sriubai nuostabaus skonio ir aromato.