Pietums, vakarienei ar planuodami ilgesnį vakarą paruoškite užkeptų bulvyčių. Patiekalas bus sotus, kvapnus, su aštresne čili pipiro nata. Beje, jei laukiate svečių, užkeptas bulvytes gaminkite kiekvienam atskirame indelyje – bus ir gražiau, ir patogiau.
pipiras
8 straipsnių
Paspaudus šaltukui ir ilgiau pabuvus lauke, ne vienam ima kutenti, perštėti gerklę. Fitoterapeutas Virgilijus Skirkevičius sako, kad nereikia skubėti griebtis vaistų – turime vertingą paveldą ir rūpesčio kupiną gamtą.
Juodieji pipirai auga subtropikuose, todėl mūsų klimato sąlygos jiems visiškai netinka. Laimei, galima pabandyti užsiauginti šių užjūrio prieskonių virtuvėje ant palangės. Papasakosime, kaip reikėtų tai daryti.
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja gebėjimu pajusti gyvenimo skonį tikrąja to žodžio prasme.
Kai jūsų kūne pradeda kilti nerimas, gali pradėti stigti oro, paspartėja pulsas, o mintys leidžiasi į lenktynes. Nepriklausomai nuo to, ar nerimas yra retas jūsų svečias, aplankantis tik tuomet, kai laukia svarbus susirinkimas, ar nuolatinis palydovas, lydintis jus visur jau ilgus metus, visiems tin...
Ant palangės galima auginti ne tik pomidorus ar žoleles – ji gali tapti ir ne vienam lietuviui egzotiškų daržovių bei prieskonių prieglobsčiu. Ekonomistas Nerijus Mačiulis „Facebook“ socialiniame tinkle pasidalino nuotrauka, kurioje matomas labiau Centrinės Amerikos nei Lietuvos gyventojams įprastas...
Kad prieskoniais pagardintas maistas skanesnis, niekam ne paslaptis. Tačiau ar žinote, koks populiariausias lietuvių virtuvės prieskonis? Laida „Apie ūkį ir bites“ tai bandė išsiaiškinti lankydamasi prieskonius gaminančioje bendrovėje „Sauda“.
Šunelį Pipirą nuo tilto Kauno rajone numetęs 22 metų Jurbarko rajono, Seredžiaus miestelio gyventojas Svajūnas Beniukas pasiųstas už grotų. Kauno rajono apylinkės teismas pirmadienį S. Beniukui skyrė 8 mėnesių laisvės atėmimo bausmę. Taip pat S. Beniukui pridėta anksčiau neatlikta bausmė – 10 dienų....