Pizza Hut

15 straipsnių

Giedrius Drukteinis

Prieš trisdešimt metų, pirmą kartą likimo nublokštas į JAV, kaip ir beveik kiekvienas ten patekęs jaunas lietuvis, aš praleidau kurį laiko tarpsnį bedažydamas remontuojamus Čikagos namus. Vienas jų buvo tokiame rajone, kurį anais laikais buvo priimta vadinti „juodaodžių getu“. Per pietus tekdavo žin...

2022.02.05 12:13
Rita Naujokaitytė

Pastaraisiais metais visi ir visur kalba apie kokybiškos vartotojų patirties kūrimą, matavimą ir tobulinimą. Prekių ženklai nenustygdami matuoja vartotojų kelionės žingsnelių ilgį ir plotį, norėdami palengvinti produktų ir paslaugų pasirinkimą ir įsigijimą, sutaupyti brangaus savo klientų laiko. „Pa...

2019.11.05 15:35
Simona Trilikauskaitė

Kiek vidutiniškai kainuoja nufilmuoti reklamą? Kas įeina į reklamos gamybą? Kas daro didžiausią įtaką kainai? Nors vienareikšmiškų atsakymų nėra, pažvelkime arčiau į šios veiklos virtuvę, kad suprastume, nuo ko jie gali priklausyti.

2017.04.24 13:29
Eglė Audickaitė

One apple per day keeps the doctor away („Vienas obuolys per dieną atitolina vizitą pas gydytoją“ - angl.) – seniai žinoma tiesa, kurią patvirtina ir daugelis medikų. Vis dažniau šnekant apie subalansuotos mitybos ir sveiko maisto teorijas svarbus išlieka ir praktinis įgyvendinimas – platus sveikų p...

2015.08.02 16:00

1983 m. John Schnatter, gelbėdamas tėvo užeigą nuo bankroto, nusprendė parduoti savo mašiną. Už gautus 2 tūkst. dolerių vaikinas įsigijo dėvėtą virtuvės įrangą ir pradėjo kepti picas. Taip paprastai prasidėjo vieno iš didžiausio JAV picerijų tinklo istorija. Šiandien „Papa John's Pizza“ restoranų ti...

2014.10.24 11:11

Šeštadienį Vilniaus Gedimino prospekto pradžioje duris atvers vištienos restoranų tinklo „Kentucky Fried Chicken" (KFC) restoranas. Anksčiau šioje vietoje daugelį metų veikė restoranas „Literatų svetainė”.

2014.04.25 10:55