Shizuo Mori pagamina apie 50 pudingų per dieną – būtent dėl jų mažytė Tokijo kavinė tapo populiari tarp turistų, kurie keliauja į Japoniją, pasibaigus ribojimams dėl koronaviruso. Mori jam būdingu judesiu kresteli ir pasuka indelius su pudingu; 80 m. kavinės savininko rankos tvirtos. Per 50 metų, ku...
pudingas
14 straipsnių
Kad organizmui nepritrūktų vitaminų bei mineralų, pagaminkite pudingą. Ne tik sveikas, bet ir sotus. Prieš patiekiant pudingą palaikykite šaldytuve bent 1 val.
Svarbiausia dienos pradžia – tai skanūs ir maistingi pusryčiai. Linų sėmenų ir ispaninio šalavijo sėklų pudingas su uogomis yra greitai pagaminamas ir labai skanus.
Jau aptarėme, kaip sutirštinti sriubą. Tačiau kartais triukų reikia net tik jai. Apžvelkime dar kelias patiekalų tirštinimo ypatybes.
Gaminama: 25 min. (paruošimui: 20 min., kepimui 5 min.)
Pudingas labai panašus į tradicinį ispanišką „Flan“ pudingą, tik čia papildomai naudojamas kreminis sūris, kuris ir suteikia desertui ypač gerą skonį ir kreminę struktūrą. „Flan Napolitano“ yra itin populiarus desertas Ispanijoje bei Lotynų Amerikos šalyse.
Nuo seno Lietuvoje per Velykas stalą papuošdavo margučiai, Velykų boba vadinamas keksas ir kiti tradiciniai patiekalai. Savitų kulinarinių tradicijų, be abejonės, turi ir kitos, šią pavasario šventę mininčios šalys.
Čija pudingas – puikus desertas pusryčiams. Išbrinkusios čija sėklos užpildo skrandį, todėl suteikia sotumo jausmą, o jose esančios skaidulos gerina virškinimą, triptofanas – reguliuoja apetitą. Jei organizme pakanka šios medžiagos, nejaučiame stipraus poreikio saldumynams.
Dievinate šokoladą ir viską, kas su juo susiję? Skubėkite į virtuvę gaminti šio skanaus pudingo! Pagaminti jį nesunku, o skonis nepakartojamas. Be to, ilgai neužtruksite.
Desertas nebūtinai turi būti kaloringas. „IDW Esperanza Resort“ šefas Mickey Bhoute, į pagalbą pasitelkęs „Lietuvos ryto” komandos šokėją Sigitą, moko kaip pasiruošti lengvą ir sveiką papajų ir čija sėklų pudingą.
Vienas paskui kitą rungtynių dalyviai svaidė į orą juoduosius pudingus. Juodasis pudingas – tai kiaulių krauju, lašiniais ir duonos minkštimu kimštos žarnos. Šis patiekalas itin populiarus Šiaurės vakarų Anglijos Lankašyro grafystėje.
Šventiškai iškarpytą gyvatvorę sukūrė ponas ir ponia Holley iš Somerseto Didžiojoje Britanijoje. Šią idėją sugalvojo jų anūkė, kuri pastebėjo, kad gyvatvorė atrodo panaši į milžinišką pudingą.