pudingas

14 straipsnių

REUTERS

Shizuo Mori pagamina apie 50 pudingų per dieną – būtent dėl jų mažytė Tokijo kavinė tapo populiari tarp turistų, kurie keliauja į Japoniją, pasibaigus ribojimams dėl koronaviruso. Mori jam būdingu judesiu kresteli ir pasuka indelius su pudingu; 80 m. kavinės savininko rankos tvirtos. Per 50 metų, ku...

Pudingas labai panašus į tradicinį ispanišką „Flan“ pudingą, tik čia papildomai naudojamas kreminis sūris, kuris ir suteikia desertui ypač gerą skonį ir kreminę struktūrą. „Flan Napolitano“ yra itin populiarus desertas Ispanijoje bei Lotynų Amerikos šalyse.

Čija pudingas – puikus desertas pusryčiams. Išbrinkusios čija sėklos užpildo skrandį, todėl suteikia sotumo jausmą, o jose esančios skaidulos gerina virškinimą, triptofanas – reguliuoja apetitą. Jei organizme pakanka šios medžiagos, nejaučiame stipraus poreikio saldumynams.

REUTERS

Vienas paskui kitą rungtynių dalyviai svaidė į orą juoduosius pudingus. Juodasis pudingas – tai kiaulių krauju, lašiniais ir duonos minkštimu kimštos žarnos. Šis patiekalas itin populiarus Šiaurės vakarų Anglijos Lankašyro grafystėje.