Gerokai užtrukęs pavasaris jau beldžiasi į duris, o kartu su juo – ir naujas lauko kepsnių sezonas. Ta proga žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas primena, kaip išsirinkti geriausią mėsą kepimui ant žarijų ir skatina nevengti naujovių, pavyzdžiui, išbandyti ant grotelių keptą triušieną.
R. Bolgovas
6 straipsnių
Dar ne taip seniai turgus tebuvo laikomas senovišku reliktu, o pirkėjai labiausiai domėjosi tuo, ką siūlo prekybos centrai ir parduotuvės. Tačiau dabar vėl jaučiamas vis didesnis susidomėjimas turgumi.
Žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas garsėja ne tik savo darbais. Kaip DELFI skelbė anksčiau, ne mažiau žinomą kulinarą garsina ir jo skolos. Pirmoji apie nesąžiningą jo veiklą prakalbo „Lukoil Baltija“ prezidento duktė Renata Paleičikaitė-Polujanskienė.
40-ąjį gimtadienį atšventusią I. Budrienę nuo pat ryto džiugino sutuoktinio ir kolegos staigmenos (91)
Trečiadienį verslininkė ir švenčių organizatorė Inga Budrienė atšventė 40-ąjį gimtadienį. Moteris DELFI pasakojo, kad nekvietė svečių į šventę. Pasveikinti atskubėjo tie, kurie to patys norėjo.
Žodžių junginio, sudėlioto iš „greitasis“ ir „blogai“, mūsų leksikone nėra. Tuo dar kartą įsitikinome apsilankę „Nemuno žiedo“ trasoje su būriu iškylos bičiulių.
Sveikos gyvensenos receptas: 5 sveikai valgantys draugai, 5 pilnos šeimos ir 5 gerai uždirbantys pažįstami (66)
Sveikata tai dar ne viskas, bet be sveikatos viskas yra niekas. Tokia skambia teze pradėta diskusija „Sveika gyvensena: ar tai įmanoma didmiestyje“. Susirinkę diskusijos dalyviai sutarė, kad kalbant apie sveikatą būtina akcentuoti ligų prevenciją, o vaikus nuo mažų dienų mokyti sveikos gyvensenos pr...