Rabarbarų sezonas įsibėgėjo, tad siūlome greitai pagaminamo rabarbarų pyrago receptą. Kepkite pyragą apie 1 valandą. Atvėsintą rabarbarų pyragą apibarstykite cukraus pudra.
rabarbarų pyragas
4 straipsnių
Vasaros popietę su virtuvės šefu Tomu Rimydžiu, vadovaujančiu istorinės virtuvės restoranui „Ertlio namas“ sostinėje, susitikome pas ūkininkę Genovaitę Sakalauskienę, Ukmergės rajone esančiame Žalgirių kaime. Ten pat, iš vietinių ekologiškame ūkyje augančių produktų, šefas iškepė smidrų ir rabarbarų...
Dabar soduose ir kiemuose auga rabarbarų puokštės. Toks keistas augalas, kai pagalvoji, jų pilna, bet ne visada ir žinome, ką iš jų pasigaminti.
Kadangi jau rabarbarų sezonas prasidėjo, tad Alfas Ivanauskas parodė savo ypatingąjį rabarbarų ir braškių pyragą.