Rageliai – kepinys, papuošiantis tiek kasdienį, tiek šventinį stalą. Gardūs mieliniai pyragaičiai nepaliks abejingų. Atvėsusius ragelius apibarstykite cukraus pudra.
rageliai
5 straipsnių
Šis kruasanų gamybos procesas iš pradžių gali pasirodyti kiek sudėtingas, tačiau, kartą pabandžius, vėliau nebus jokių iššūkių. Stengtis tikrai verta, nes namuose pagaminti rageliai yra išties nepaprasti, o juos galima valgyti labai įvairiai. Pavyzdžiui, perpjauti ir mėgautis su serano kumpiu, natūr...
Ar žinote, kur skaniai papusryčiauti Palangoje? Po siautulingo savaitgalio nėra nieko geriau nei sotūs, skanūs ir dvasios būseną po ilgojo savaitgalio pataisantys pusryčiai.
Pagal šį močiutės receptą pagamintą bulvinį patiekalą po filmavimo valgiau tik antrą kartą gyvenime, tačiau dabar jau žinau, kad šiuos ragelius valgysiu dažniau, nes jie to tikrai verti! Išbandykite.
Lietuvoje brangiau nei vienoje turtingiausių pasaulio šalių: apstulbo pamatęs, kiek užkandinėje kainuoja kruasanai (358)
Ar kada būtumėte už vieną kruasaną mokėję 10 litų? Gal versti į seną valiutą jau ir nebemadinga, bet pripažinkite – skamba įspūdingai. Šiaurės miestelyje įsikūrusiame „Paloma bistro“ paskanauti tradicinių prancūziškų kepinių siūloma po 3 Eur. Tuo metu vienoje garsiausių pasaulyje prancūziškų desertų...