rageliai

5 straipsnių

Šis kruasanų gamybos procesas iš pradžių gali pasirodyti kiek sudėtingas, tačiau, kartą pabandžius, vėliau nebus jokių iššūkių. Stengtis tikrai verta, nes namuose pagaminti rageliai yra išties nepaprasti, o juos galima valgyti labai įvairiai. Pavyzdžiui, perpjauti ir mėgautis su serano kumpiu, natūr...

2024.03.19 11:26
Toma Miknevičienė

Ar kada būtumėte už vieną kruasaną mokėję 10 litų? Gal versti į seną valiutą jau ir nebemadinga, bet pripažinkite – skamba įspūdingai. Šiaurės miestelyje įsikūrusiame „Paloma bistro“ paskanauti tradicinių prancūziškų kepinių siūloma po 3 Eur. Tuo metu vienoje garsiausių pasaulyje prancūziškų desertų...

2018.06.27 19:07