Receptu dalijasi maisto tinklaraštininkė Renata Šniolienė: „Šis gamybos būdas yra didysis gelbėtojas, kai netikėta užgriūna svečiai. Dabar taip atsitinka retokai, pandemija išmokė derinti susitikimus iš anksto. Bet sunaudoti uogų ir tešlos likučius irgi puiku.“
raguoliai
3 straipsnių
Skaičiuodami paskutines 2016-tųjų metų valandas, suskubkite nustebinti savo artimuosius išskirtiniais šventinio stalo desertais.
Prancūziški raguoliai, pyragaičiai, šokoladas, keksai, bandelės – šį sąrašą galima tęsti iki begalybės. Visi šie gastronominiai džiaugsmai, kuriuos taip mėgsta saldumynų gerbėjai, priverčia skonio receptorius alpti iš džiaugsmo, o smegenys savo ruožtu iš malonumo nustoja veikusios. Vis dėlto situaci...