Paruošti ramenų makaronų sriubą užtrunka, tačiau tai nėra raketų mokslas. Įgudę įsitikinsite patys – tai gana nesudėtingas receptas. O svarbiausia, kad valgydami ramenų sriubą galėsite garsiai čepsėti iš malonumo.
ramenai
8 straipsnių
Atvėsus orams norisi šilto ir sotaus maisto, tad sriuba – vienas geriausių pasirinkimų pietums. Nors sriubų įvairovė milžiniška, bene labiausiai išsiskiria kvapnios Azijos šalių virtuvės sriubos. Ingredientų gausa, netikėti deriniai ir nesudėtingas paruošimas išpopuliarino šio regiono patiekalus, o ...
Nors apribojo didžiąją dalį įprasto gyvenimo, karantinas visgi išlaisvino lietuvių kulinarinę vaizduotę, vis dažniau įkvėpdamas juos eksperimentams virtuvėje. Todėl ieškantiems idėjų, ką naujo pasigaminti namuose, išties verta išbandyti ramenus. Tai iš Japonijos kilęs patiekalas, kurio pagrindą suda...
Kaip ir kasmet, kultūros pieva „I love Palanga“ savo lankytojus lepina ne tik muzikiniais atradimais, bet ir kokybišku kinu. Šiemet, bendradarbiaujant su Vilniaus centre įsikūrusiu lynčišku kino teatru „Kino Deli“ ir nuo 2016-ųjų vykstančiu „European Film Challenge“, kruopščiai atrinkta ypatingai ži...
Sugrįžtanti vasara kviečia pasinerti į naujų potyrių paieškas, kai norisi ragauti ir pažinti, bendrauti ir dalintis. Visa tai savyje talpina vieno žymiausių Singapūro režisierių Erico Khoo filmas „Ramenai“ (Ramen Tah). Šis nepaprastas delikatesas japoniškos kultūros mėgėjams nuo gegužės 24 d. į Liet...
Atrodo, burgeriai niekada taip ir nenusileis nuo populiarumo viršūnių, o kiekvienam grilio meistrui garbės reikalas turėti po savo firminį receptą: išskirtinė bandelė, kokybiška mėsa, sūris, daržovės, na ir dar koks slaptas padažas. Būtent taip burgerius ir įsivaizduojame. Tačiau Lietuvą jau pasiekė...
Prisiminkite seniai pamirštus „bomžpakius“ – jų prireiks pasaulyje itin populiariems naujiesiems burgeriams (72)
Atrodo, burgeriai niekada taip ir nenusileis nuo populiarumo viršūnių, o kiekvienam grilio meistrui garbės reikalas turėti po savo firminį receptą: išskirtinė bandelė, kokybiška mėsa, sūris, daržovės, na ir dar koks slaptas padažas. Būtent taip burgerius ir įsivaizduojame. Tačiau Lietuvą jau pasiekė...
Smalsieji maisto entuziastai kantriai laukė eilės prie Tokijuje įsikūrusio restorano „Nagi“, kol jiems bus suteikta galimybė paragauti ramenų, tiekiamų su vabzdžiais. Vieną dieną trukusio renginio metu šiame restorane buvo siūloma ragauti patiekalo pavadinimu „Insect tsukemen“.