Tradicinis italų patiekalas ravioliai (virtinukai su įdaru) lietuvių jau gerai žinomas ir labai mėgstamas, juk esame koldūnų šalis, šypsodamiesi tikina šviežių raviolių ir makaronų „Bravo pasta“ gamintojai Ignotas ir Rimantė Adomavičiai. Jų įkurtas fabrikėlis netoli Vilniaus esančiuose Avižieniuose ...
ravioli
3 straipsnių
Virtuvės šefų idėjos šventiniam stalui: tradiciniai itališki ravioliai ir marcipaniniai keksiukai (6)
Gian Luca Demarco dalijasi puikiai šventėms tinkančio patiekalo receptu, kuris jam primena jo paties namus Italijoje. Nors šio patiekalo gaminimas užima nemažai laiko, jis suburia visą šeimą bendram darbui ir jaukiam bendravimui, kurio taip trūksta darbais ir skubėjimu užverstoje kasdienybėje. Ta pr...
Retas lietuvis yra abejingas itališkai virtuvei, tad šį kartą siūlau paskanauti raviolių. Šiuos garsius itališkus virtinukus gaminau su triušiena, bet ją drąsiai galima pakeisti vištiena. Ir nors ravioliai tradiciškai verdami, šįkart siūlau išbandyti jų išsikepti orkaitėje. Skanaus!