Artėjant šventėms norisi ne tik pamėgtų patiekalų ant stalo, bet ir nustebinti artimuosius. Štai du puikūs kiaušinių pateikimo būdai, kuriuos nebus sunku pagaminti, o skonis ir vaizdas tikrai nudžiugins bei papuoš Jūsų stalą.
Renata Šniolienė
5 straipsnių
Tinklaraštininkė Renata dalijasi sūrio iš jogurto receptu: pagaminti paprasta, o tekstūra ir skonis tiesiog sužavės (1)
Puikaus patiekalo idėją maisto tinklaraščio „Kūmutės virtuvė“ autorė Renata Šniolienė užmatė bemiegę naktį skaitydama receptus internete. „Ir jei receptas labai sudomina, tokį išbandau jau kitą dieną – esu labai nekantri šiuo klausimu. Rezultatas itin maloniai nustebino Renatą, dar daugiau – ir skon...
„Konservavimo sezonas pačiame įkarštyje, į stiklainius gula įvairiausios daržovės, bet tai neapsiriboja vien marinavimu ar rauginimu, yra galybė kitų būdų kaip išsaugoti kuo šviežesnes daržoves žiemai“, – sako maisto tinklalapio „Kūmutės virtuvė“ autorė Renata Šniolienė ir pasakoja, kaip sugalvojo ž...
Maisto tinklaraštininkė Renata Šniolienė vaikystėje tiek ragavo braškių uogienės, kad pati ilgai nenorėjo jos virti. Tačiau virtuvėje eksperimentuoti mėgstanti puslapio „Kūmutės virtuvė" kūrėja netikėtai pati sau rado kelis netradicinės braškių uogienės receptus, kurių viena dėl savo turtingo skonio...
Daržovėmis norime mėgautis visais metų laikais. Gaila, bet jų skonis labai stipriai skiriasi vasaros ir pavasario sezonais. Tam, kad mėgautis daržovėmis galėtume ne tik vasarą, „Bandymų stoties“ laidoje atskleidėme keletą ypatingų triukų.