Juodajame šokolade yra gausybė maistinių medžiagų, kurios gali turėti teigiamą poveikį jūsų sveikatai. Iš kakavos pupelių gaminamas šokoladas yra vienas geriausių pasaulyje antioksidantų, skelbia portalas „Health Line“.
riebiosios rūgštys
3 straipsnių
Kai moksliniai tyrimai nuolat prieina naujų išvadų, sunku susigaudyti, ką reikėtų valgyti, o ko – ne. Tai kenkia ar turi naudos? Ar mes vis dar turėtume gerti tirštus kokteilius ir sultis, jei jos turi tiek daug cukraus? Ar valgyti pieno produktus yra naudinga ar žalinga?
„Nuo seno galvojama: valgysiu riebalus – storėsiu. Tai nelogiška. Juk visas maistas, kurį mes suvalgome, perdirbamas. Įsivaizduokite fabriką, į kurį atvežate medieną, ir jis pagamina medieną. Ar yra logikos? Kai kažką suvalgote, organizmas tai perdirba ir jūs gaunate kitą produktą.