Šiais laikais galime pasigirti didele produktų įvairove. Dažnai lentynose sutinkame mums dar negirdėtų, neragautų ingredientų. Kaip sužinoti, kuris iš akį traukiančių produktų galėtų būti skanus ir geros kokybės?
riebumas
4 straipsnių
Pieno produktai žmonių vartojami jau daugiau nei 8000-9000 metų. Dėl savo sudėties karvių pienas ir jo produktai palengvina kai kurių makro- ir mikromedžiagų pasisavinimą. Pieno produktai vertinami dėl aukštos biologinės vertės baltymų, vitaminų (retinolio, vitaminų B2 ir B12, riebaluose tirpių vita...
Sveikata besirūpinantys kiaulienos mėgėjai jau neilgai trukus galės jaustis kur kas laisviau. Lenkų mokslininkai tikina galintys pasiūlyti mažiau kalorijų ir riebalų turinčią kiaulieną, kuri kokybiška išlieka ilgiau. Mokslininkų teigimu, šioje mėsoje mažiau druskos ir sočiųjų riebalų nei įprastiniuo...
Jau rašėme, kad viena efektyviausių yra sriubų dieta. Tačiau vis dažniau moterys pasidalija gerais rezultatais po jogurto dietos.