Kaip pastebėjote, pastaraisiais mėnesiais dažnai ir noriai lankausi auksiniame Lieuvos pajūryje: Klaipėdoje, Palangoje, Kuršių Nerijoje. Tiek dėl to, kad man pačiam patinka, o dar ir dėl to, kad mano šuniukas – klaipėdietis; trejus metus praleidęs ten prieglaudoje, tai ieškau kiekvienos progos nuvež...
Romas Zakarevičius
17 straipsnių
Rašau jums iš Italijos, kur prieš kelias dienas sumokėjau virš tūkstančio dolerių, arba beveik 900 eurų, už pietus viename garsiausių pasaulio restoranų. Turiu jums žinią: visiškai verta ir negaila nė vieno išleisto cento. Jūs irgi taip galite, net jei jūsų darbas ir nėra restoranus kritikuoti.
„Pasiutę laikai, iš kurių gavosi pasiutusi knyga“, – rankomis trina Andrius Užkalnis, parašęs knygą „Trečioji Evangelija: griūtis ir laisvė“, skirtą pirmajam nepriklausomybės dešimtmečiui.
Laidoje „Mano mama gamina geriau!“ šį vakarą svečiuosis profesionalus modelis Justina Ieva Steponavičiūtė ir jos mama Laimutė. Taip pat savo kulinarinius įgūdžius demonstruos laidų vedėja Edita Mildažytė ir jos sūnus Mykolas.
Kaip elgtis prie stalo, kad kitiems pietų ar vakarienės dalyviams būtų malonu jūsų draugijoje? Veikiausiai kiekvienas žino, kad reikia stengtis valgyti kuo tyliau ir švariau, bet kaip tinkamai naudotis iš audeklo pasiūta servetėle, žino ne visi.
Norint tinkamai priimti garbius svečius, verta pasidomėti stalo serviravimo taisyklėmis. Svarbu ne tik pasirinkti atskirus elementus, bet ir jų derinius, todėl ekspertai pataria, į ką atkreipti dėmesį renkantis servetėlės.
Penktadienio vakarą žinomi pramogų, meno, kultūros ir verslo pasaulių atstovai iš spintų traukė provokuojančius apdarus ir įmantrias kaukes – prabangiame Vilniaus viešbutyje „Stikliai“ jie rinkosi atšvęsti jau tradicija tapusį karnavalą „Casanova Halloween“.
Ši apžvalga nebus tokia, kaip visos apžvalgos. Pirmiausia, tai pirmasis kartas, kai rašau apie restoraną, kur pavalgiau nemokamai. Jie nepaėmė iš mūsų pinigų. Apie tai vėliau.
A. Pogrebnojus – apie stilingiausių vyrų apdovanojimus: kyla begalinis noras visus nupurkšti diklofosu (270)
Vakar Vilniuje pasibaigė pirmoji Lietuvoje „Vyrų mados savaitė“. Uždarymo renginyje, kuris baigėsi šurmulingomis dūzgėmis, buvo apdovanoti šeši stilingiausi lietuviai skirtingose nominacijose. Negana to, įteikti dar du apdovanojimai. Ši iniciatyva ir pirmasis tokio pobūio renginys Lietuvoje papiktin...
Šeštadienio vakarą Vilniuje įvyko pirmosios Lietuvoje „Vyrų mados savaitės“ uždarymas. Po iškilmingų apdovanojimų, kurių metu paaiškėjo stilingiausi Lietuvos vyrai, būrys susirinkusiųjų linksmybes pratęsė naktiniame bare.
Vilniuje vykstančią pirmąją „Vyrų mados savaitę“ vainikavo Lietuvos „Metų stilingiausių vyrų“ apdovanojimai, kurių metu, skirtingose nominacijose, išrinkti 6 nugalėtojai bei įteikti dar du apdovanojimai. Stilingiausią Lietuvos vyrą rinko portalo vyriškai.lt skaitytojai, o nugalėtojui atiteko pagrind...
„Koks tu restoranų vertintojas, kokius mokslus baigei“, klausia manęs skaitytojai, sakyčiau, penkis kartus per dieną (ir tai tik todėl, kad ne visi sugeba prisiartinti arba parašyti laišką, kurį pats perskaityčiau, o tai būtų penkiasdešimt kartų per dieną).
Maisto entuziastas ir „Stiklių“ restoranų įkūrėjas Romas Zakarevičius sako nepavargstąs nuo darbo, kuris tęsiasi 7 dienas per savaitę ir daugiau nei 8 valandas per dieną. Verslininkas mano, kad jei kiekvienas mylėtų savo darbą, jiems sektųsi taip pat puikiai.
Pirmą kartą šalyje surengtame iškilmingame VMG kulinarinių apdovanojimų vakare buvo pagerbtos ryškiausios kulinarinio pasaulio asmenybės, nuo Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šalyje įdiegusios iki šiol puikiai veikiančias inovacijas.
Vakar finišavęs didžiausias LNK kulinarinis šou „Skonis“ Lietuvai atnešė naują virtuvės talentą – brazilą Renato Costa Pereirą. Nuoširdus, draugiškas, talentingas – taip jis buvo apibūdinamas kolegų, teisėjų ir priešininkų. Daugeliui Renato pergalė televizijos kulinariniame šou nebuvo staigmena. Už ...
Sekmadienį LNK eteryje buvo parodytas ilgai lauktas didžiausio kulinarinio šou „Skonis“ finalas. Dėl pagrindinio 10 tūkstančių litų prizo ir geriausio šalies virtuvės šefo vardo susikovė keturi dalyviai.
„Būčiau žinojęs, kad už vieną narį gausiu dvi žavias merginas, be abejonės būčiau jus pasirinkęs. Gailiuosi“, - po aklos atrankos grupės „Šarkos“ narėms Ievai Stasiulevičiūtei ir Gintarei Valaitytei ištaręs „ne“, prisipažino Liutauras Čeprackas. Atrankinėje laidoje bandžiusios komisiją suvilioti kep...