Kai nereikia niekur skubėti, pusryčiams ruoškite laivelius su kiaušiniene ir šonine. Traškus batonas su minkšta kiaušiniene ir skrudinta šonine – vien pagalvojus seilės ima rinktis. Valgykite laivelius su kiaušiniene vienus ar su mėgiamomis daržovėmis.
rūkyta šoninė
17 straipsnių
Šis sumuštinis nepadarys gėdos ir retai virtuvėje besisukinėjančiam. Patiekalas ne tik gražiai atrodo, bet ir yra maistingas. Beje, tai puikus receptas sunaudoti vakarykščius kruasanus. Sumuštinį su šonine ir kiaušiniu patiekdami apibarstykite smulkintu laiškiniu česnaku.
Greitas ir paprastas žiedinio kopūsto kepsnio receptas. Puiki idėja pietums ir vakarienei geroje kompanijoje. Žiedinio kopūūsto kepsnį pateikite karštą.
Šį patiekalą – makaronus su carbonara padažu – neabejotinai aptiksite kiekvienoje Italijos užeigoje ar restorane. Sako, kad jo neparagavus negalima pajusti tikros itališkos virtuvės. Pakvieskite Italiją į savo namus – mėgaukitės makaronais su carbonara padažu, pagamintais jūsų virtuvėje.
Kas vėsiu metų laiku gali būti geriau, jeigu ne lėkštė karštos ir kvapnios daržovių sriubos, kuri ne tik sušildo, bet ir pakelia nuotaiką. Patiekite daržovių sriubą apibarstę skrudinta šonine bei mėgstamos duonos riekelėmis.
Be rūgštynių sriubos su šonine neįsivazduojamas šiltasis sezonas, kai galime pasiskinti rūgštynių tiesiog pievoje. Tačiau galima naudoti ir konservuotas. Išvirusią rūgštynių sriubą su šonine pagardinkite grietine ir krapų šakelėmis.
Ir pietums, ir vakarienei galite pagaminti įdarytą cukiniją. Greitai pagaminamas patiekalas yra lengvas patiks daržovių mėgėjams. Kepkite cukiniją orkaitėje 180 °C temp. apie 25–30 min.
Jei surengtume žiemos sriubų rinkimus, didelė tikimybė, kad juos laimėtų raugintų kopūstų sriuba. Kvapni, soti, tikra naminė sriuba. Išvirusią raugintų kopūstų sriubą gardinkite krapais.
Prancūziškas dešrainis tiks ir užkandžiui, ir vakarienei. Receptas klasikinis – su ypatingu padažu. Prancūzišką dešrainį skanu valgyti su šviežiomis daržovėmis.
Kai reikia greitai, iš nedaug ingredientų ir labai labai skaniai, virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas atskuba į pagalbą – šį sultingiausių vištienos blauzdelių receptą tiesiog privalote įsidėmėti, nes jis nuo šiol bus jūsų mėgstamiausias.
Jei atsibodo paprasti kotletai – pamėginkite šiuos. Jūs ir jūsų svečiai būsite maloniai nustebinti ir nesugaišite daug laiko juos ruošdami. Skanaus!
„Brandintos jautienos vyniotinis skirtas aistringos virtuvės mėgėjams. Brutalus, aštrus, su aiškiai persipynusiais skoniais, šis vyniotinis bus gardus ir karštas ir šaltas. Perpintos šoninės dekoracija, be abejonės, atrodo šventiškai. O bekepančio vyniotinio glazūravimą turėtų įtraukti į savo arsena...
Profesionalus virtuvės šefas Gian Luca šį kartą pasiūlė puikią idėją skaniai vakarienei ir įrodė, kad net tradicinė kiauliena gali būti patiekta įspūdingai. Jis iškepė kiaulienos išpjovą, įvyniotos į vytintą kumpį, medalionus bei pagardino juos orkaitėje karamelizuotais šalotiniais svogūnais. Virtuv...