Ruslanas Bolgovas

42 straipsnių

Rusnė Valatkaitė

Vieno kąsnio sumuštiniai ir užkandžiai – patogus valgyti ir dažnai labai patraukliai atrodantis maistas. Laidoje „Sveika lėkštė su Vaida Kurpiene“ onkologė Edita Juodžbalienė paaiškino, kodėl reikėtų vengti mielinės duonos, pelėsinių sūrių ir kitų, daugelio mėgstamų, tačiau sveikatai nedraugiškų pro...

2021.07.27 17:41

Vieno kąsnio sumuštiniai ir užkandžiai – patogus valgyti ir dažnai labai patraukliai atrodantis maistas. Šiandien laidoje „Sveika lėkštė su Vaida Kurpiene“ – ne tik skanių, bet ir sveikų užkandžių idėjos, kuriomis pasidalins virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas. O onkologė Edita Juodžbalienė paaiškins k...

2021.07.23 13:43

Po persivalgymo periodo ieškome lengvų, bet kartu ištaigingų patiekalų, rašoma atsiųstame pranešime spaudai. Žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas sako, kad nors ir žengsime į Kiaulės metus, norintys neapsunkinti savo skrandžių, turėtų rinktis patiekalus iš paukštienos.

2018.12.31 13:58

Vaikų mityba šį rudenį tapo viena iš populiariausių temų naujienų portaluose. Deja, nesibaigiančiuose skunduose apie tai, kad vaikai naujų, sveikesnių patiekalų mokyklose nevalgo, dažniausiai pamirštama tai, kas svarbiausia: ką daryti, kad situacija pasikeistų? Ką įdėti į moksleivio priešpiečių dėžu...

2018.10.02 09:00

Įvairių pasaulio šalių restoranų virtuvėse dirbęs kulinaras Gediminas Abraškevičius sako, kad Užgavėnių proga verta paragauti ne tik tradicinių lietuviškų blynų, bet ir išmėginti mums neįprastus receptus iš kitų pasaulio virtuvių. O virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas siūlo pasimėgauti gurmanišku blynų...

2018.02.11 11:15

Grilio gerbėjai ant grotelių kepa įvairiausius patiekalus – nuo mėsos, žuvies iki daržovių, vaisių ar net desertų. Mėgstantiems pasinerti į kulinarinius eksperimentus tai yra ir puikus laiko praleidimo būdas, tačiau grilių renkasi ir tie, kurie jokiems eksperimentams neturi laiko – tiesiog nori grei...

2017.07.14 10:36