Salotoms

24 straipsnių

Nors atrodo, kad visi svogūnai vienodi, jų yra pačių įvairiausių rūšių: vienos jų – pasižymi aitrumu, kitos – saldumu. Todėl skirtingos rūšies svogūnai tinka skirtingiems patiekalams gaminti ir renkantis šią daržovę dėmesį atkreipti reikėtų į tai, ką žadate gaminti.

REUTERS

Jau seniai vien drobėmis ir skulptūromis nebeapsiribojantis vaizduojamasis menas Niujorko „Whitney Museum“ įgavo dar vieną naują pavidalą – čia pirmą kartą atidaryta valgoma menininko Darreno Baderio paroda. Nors oficialaus pavadinimo ekspozicija ir neturi, kuratoriai ją apibūdina kaip „vaisiai, dar...

www.5braskes.lt

Numesti keletą nereikalingų kilogramų galima ir sočiai valgant – reikia tik įtraukti į kasdienį racioną septynis produktus, kurie daro tikrus stebuklus (spartina medžiagų apykaitą ir neleidžia riebalams kauptis). Mažiau jūsų taip pamėgtų bulvių, makaronų, duonos ir bandelių, o daugiau mūsų siūlomų p...