šaltiena

14 straipsnių

Šaltiena – mėsos, kaulų nuoviro drebučiai su mėsos gabaliukais. Plačiai paplitęs patiekalas Rytų Europos virtuvėse.

Fausta Marija Leščiauskaitė, Giedrė Balčiūtė

Geliantys sąnariai yra gana dažna problema, o jų sveikata, pasirodo, priklauso ne tik nuo fizinio aktyvumo, bet ir nuo mitybos. Pasirūpinti sąnarių sveikata svarbu, nes progresuojant sąnarių ligoms atsiranda skausmas, tinimas, uždegimas, ilgainiui sąnariai tampa ne tokie judrūs, sumažėja judesių amp...

Šeštadieniais, 11 val „Delfi TV“ žiūrovus kviečia eksperimentuoti virtuvėje kartu su čia rodoma laida „Receptų receptai“. Kaskart net 10 receptų žiūrovams pasiūlančioje laidoje šįkart bus galima pamatyti Velykų stalui skirtus patiekalus. Prieš laidą pasikalbėjome su puikiai gaminančia laidos „Delfi ...

Specialus projektas „Kokybiškas maistas – kokybiškam gyvenimui“, Izabelė Bočkienė

Šaltiena – vienas iš patiekalų, kurio retas lietuvis atsisako. Kaip ir skilandžius ar šaltibarščius, šaltieną mūsų tautiečiai valgo ir mielai svečius ja vaišina nuo neatmenamų laikų. Nors, atrodytų, šaltiena – neįmantrus patiekalas, kurio gaminimo procesas nėra itin kūrybingas, lietuviškos virtuvės ...