Giedrė Kesiūnaitė, chemijos mokslų daktarė, nejučiomis įsitraukė į verslą – tapusi vegetare pradėjo kurti ir mėsos pakaitalus iš seitano.
seitanas
3 straipsnių
Vilniaus pašonėje, kiek tolėliau Pilaitės šiemet įkurtuves atšventė unikalią produkciją gaminantis fabrikas. Čia gimsta žaibišku greičiu rinkoje populiarėjanti augalinės kilmės veganiška ir vegetariška produkcija – rūkytos ir virtos dešros, dešrelės bei mėsainiai.
Spalio 1–ąją minima pasaulinė vegetarų diena, o ją paminėti galima ir valgantiems mėsą bei pasimėgauti ypatingo skonio kupinais bemėsiais patiekalais. Šiuo metu įvairiausių alternatyvų mėsai – gausu. Vilma Juodkazienė, prekybos tinklo „Iki“ maisto ekspertė, sako, kad šį ingredientą galima keisti į į...