Sekmadienis – pats geriausias metas pasimėgauti vėlyvaisiais pusryčiais. Įvertinti prancūziško paukštienos restorano „Prancūzai" siūlomo pusryčių meniu susirinko kviestiniai svečiai. Jie skanavo patiekalus, leido laiką saulėtoje restorano salėje ir džiaugėsi kartu praleistu laiku.
Sergejus Troščenkovas
3 straipsnių
Trečiadienio vakarą Vilniuje išskirtinę šventę surengė vokiečių porceliano manufaktūros „Meissen“ atstovai. Lietuviams pristatyti porceliano dirbiniai, kuriuos, anot renginio rengėjų, net sunku vadinti indais - tai tiesiog meno kūriniai.
Jei prieš aštuonerius metus laikinąją sostinę didžkukuliais ir „Swarovski“ kristalais garsino verslininkė Inga Budrienė, vėliau garsiausios kaunietė lazdelę iš jos perėmė burleskos šokėja tapusi Eglija Vaitkevičė, o ši ją perdavė vedybų planuotojai Kristinai Kaikarienei, tai 2015-ieji, be jokios abe...