Sezoninė virtuvė

22 straipsnių

Šiomis dienomis moliūgai – bene daugiausia dėmesio sulaukianti sezoninė daržovė. Tai iš tiesų vertingas produktas, iš kurio galima pasigaminti ne vieną skanų ir, svarbiausia, sveiką patiekalą. „Daugelis net neįsivaizduoja, kad iš moliūgo galima pasidaryti skaniausią kokteilį“, – tikina kulinarinių k...

Šiomis dienomis moliūgai – bene daugiausia dėmesio sulaukianti sezoninė daržovė. Tai iš tiesų vertingas produktas, iš kurio galima pasigaminti ne vieną skanų ir, svarbiausia, sveiką patiekalą. „Daugelis net neįsivaizduoja, kad iš moliūgo galima pasidaryti skaniausią kokteilį“, – tikina kulinarinių k...

Toma Miknevičienė

Lietuviai jau pamėgo iš avinžirnių gaminamus falafelius, humusą, deda jų į įvairius troškinius, sriubas ir pan. Tačiau gal ši tolimųjų kraštų gėrybė vis tik – labiau madinga nei naudinga? Gal be reikalo į savo virtuvę įsileidę užsienietiškus produktus pamirštame tokią pačią, o gal net ir geresnę mai...