Artėjant Velykoms, ekspertai kviečia išmėginti kelis nesudėtingus patiekalus iš mėgstamiausios mėsos, kurie tikrai galėtų tapti šventinio stalo pažiba. Tekste – 4 mėsos receptai: įdarytos kalakutų šlaunelės, salotos su liežuviu ir daržovėmis, vištienos pyragas,sSultinga kiaulienos nugarinė.
šlaunelės
5 straipsnių
Laikantis visų tradicijų, paeliją reikia ruošti specialioje maždaug 30 cm pločio keptuvėje plokščiu dugnu. Tačiau galima paeliją gaminti ir paprastoje plačioje keptuvėje. Ispanijoje paelija ruošiama grilyje, todėl dar yra pagardinta maloniu dūmo aromatu. Tiesiog paelijos keptuvė yra dedama ant grili...
Vištienos šlaunelės be kaulų ir odos yra nebrangus, skanus ir lengvai pagaminamas pasirinkimas. Šią mėsą sunku sugadinti. Vasarą vištienos šlauneles galima kepti ant grotelių, o žiemą orkaitėje.