sparneliai

7 straipsnių

Roma Macijauskaitė

Traškūs vištienos sparneliai – puikus patiekalas pietums, vaarienei ar užkandžių stalui. Juos galima valgyti karštus, bet skanūs ir atvėsę. Tik viena bėda – norint iškepti traškių sparnelių reikia juos gruzdinti aliejuje. Tačiau maisto tinklaraščio „Ragautoja“ autorė Augustė Sudeikienė rado receptą,...

2024.02.23 06:15

Argi ne gera turėti greitą receptą – tarsi kokį paruoštuką – kai užklumpa netikėti svečiai ar tiesiog tarpušvenčiu jau nebežinai, ko norisi... Išradingasis kulinaras Alfas siūlo staigų receptą – sparnelių net nereikės marinuoti! 1,2 kg vištienos sparnelių Marinatui: 200 g šaldytų vyšnių 50 ml sojų p...

2019.12.29 11:41

Visuomet gerai po ranka turėti greitai ir paprastai paruošiamų vištienos receptų. Tokie receptai pasitarnauja ypač tuomet, kai nėra laiko marinavimams, o norisi skanios ir aromatingos vištienos. Pagal šį receptą iškepti vištienos sparneliai viduje išlieka minkštučiai, o išorėje – traškūs. Sparneliai...

2019.05.27 18:55

Tik tuo atveju, jeigu esate vegetaras, įmanoma, kad atsispirsite šiems gundantiems vištienos sparneliams. Barbekiu sparneliai sukelia priklausomybę, tikrai tikrai. Vieną paragauji, po to norisi suvalgyti visą tuziną. Kad sparnelių suvalgytumėte mažiau, patiekite su šiaudeliais supjaustytais salierai...

2019.03.20 19:27