Traškūs vištienos sparneliai – puikus patiekalas pietums, vaarienei ar užkandžių stalui. Juos galima valgyti karštus, bet skanūs ir atvėsę. Tik viena bėda – norint iškepti traškių sparnelių reikia juos gruzdinti aliejuje. Tačiau maisto tinklaraščio „Ragautoja“ autorė Augustė Sudeikienė rado receptą,...
sparneliai
7 straipsnių
Turint viščiuką ir norint jį supjaustyti dalimis, tai yra, atskirti krūtinėlę, blauzdeles, sparnelius, neretam kyla klausimas – nuo ko pradėti? Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks demonstruoja, kaip tai daro profesionalai. Patikėkite – nuo šiol viščiuko išpjaustymas jums nebekels rūpesč...
Argi ne gera turėti greitą receptą – tarsi kokį paruoštuką – kai užklumpa netikėti svečiai ar tiesiog tarpušvenčiu jau nebežinai, ko norisi... Išradingasis kulinaras Alfas siūlo staigų receptą – sparnelių net nereikės marinuoti! 1,2 kg vištienos sparnelių Marinatui: 200 g šaldytų vyšnių 50 ml sojų p...
Jungtinės Amerikos Valstijos – vis dar dažnai linksniuojamos kaip svajonių šalis, kurioje trokštama ne tik gyventi, bet ir keliauti bei pasinerti į kulinarinius nuotykius. Nors daugelis už Atlanto nuvyksta manydami, kad amerikietiška virtuvė garsėja tik ne itin maistingu ir sveiku „greitu maistu“, k...
Garstyčių ir medaus sparneliai su netikėtu twist’u – čili dribsniais. Jie šiek tiek saldūs, šiek tiek aštrūs ir neapsakomai minkšti bei sultingi. Puikus pasirinkimas, kai tradiciniai šašlykai jau atsibodę ir norisi kažko naujo bei tirpstančio burnoje. Receptą ruošė maisto tinklaraščio „But first – f...
Visuomet gerai po ranka turėti greitai ir paprastai paruošiamų vištienos receptų. Tokie receptai pasitarnauja ypač tuomet, kai nėra laiko marinavimams, o norisi skanios ir aromatingos vištienos. Pagal šį receptą iškepti vištienos sparneliai viduje išlieka minkštučiai, o išorėje – traškūs. Sparneliai...
Tik tuo atveju, jeigu esate vegetaras, įmanoma, kad atsispirsite šiems gundantiems vištienos sparneliams. Barbekiu sparneliai sukelia priklausomybę, tikrai tikrai. Vieną paragauji, po to norisi suvalgyti visą tuziną. Kad sparnelių suvalgytumėte mažiau, patiekite su šiaudeliais supjaustytais salierai...