sparneliai

7 straipsnių

Roma Macijauskaitė

Traškūs vištienos sparneliai – puikus patiekalas pietums, vaarienei ar užkandžių stalui. Juos galima valgyti karštus, bet skanūs ir atvėsę. Tik viena bėda – norint iškepti traškių sparnelių reikia juos gruzdinti aliejuje. Tačiau maisto tinklaraščio „Ragautoja“ autorė Augustė Sudeikienė rado receptą,...

Argi ne gera turėti greitą receptą – tarsi kokį paruoštuką – kai užklumpa netikėti svečiai ar tiesiog tarpušvenčiu jau nebežinai, ko norisi... Išradingasis kulinaras Alfas siūlo staigų receptą – sparnelių net nereikės marinuoti! 1,2 kg vištienos sparnelių Marinatui: 200 g šaldytų vyšnių 50 ml sojų p...

Visuomet gerai po ranka turėti greitai ir paprastai paruošiamų vištienos receptų. Tokie receptai pasitarnauja ypač tuomet, kai nėra laiko marinavimams, o norisi skanios ir aromatingos vištienos. Pagal šį receptą iškepti vištienos sparneliai viduje išlieka minkštučiai, o išorėje – traškūs. Sparneliai...